Bidden

Uw gebed is nodig!

Wereldwijd brengt DPM levensveranderend onderwijs in meer dan 100 landen en tientallen taalgebieden. Hieronder zijn gesloten landen, waar nauwelijks toegang is tot opbouwende Bijbelse toerusting. Maar ook in vele westerse landen waar de kerk steeds verder af dreigt te raken van de basiswaarheden van het kruis, is Dereks Bijbelonderwijs hard nodig.

DPM mag daarom zeker ‘zending in de frontlinie’ genoemd worden! En uw voorbede is een onmisbare motor voor ons werk…

Deze gebedskalender daagt u uit maar is ook een zegen voor u als u ziet in hoeveel gebieden vele mensen en projecten worden ingezet voor de bouw van Gods Koninkrijk.

November en december

Na het lezen van de dankpunten was ik onder de indruk van de verschillende groepen mensen die gezegend worden door Dereks onderwijs: van pasbekeerden tot voorgangers, van invloedrijke mensen tot gedetineerden. Een paar verkorte dankpunten demonstreren dit prachtig:

“Tienduizenden komen tot geloof in Oost Afrika en wij hebben het voorrecht hen te mogen voorzien van Dereks onderwijs om hen te helpen vast te staan in de Heer.” 
“We hebben 300 exemplaren van Dereks boek Life-Changing Spiritual Power uitgedeeld aan voorgangers en Bijbelschoolstudenten in oost Indonesië.”
Een bekende Christen in Tsjaad, die staatssecretaris voor Financiën en Economie is geweest, is van plan boeken van Derek te geven aan mensen in gezagsposities.”
“De gedetineerden in de Auki gevangenis
(Salomon eilanden) worden erg gezegend door het boek Fundament van Geloof door Bijbelstudie.”

Betrouwbaar Bijbelonderwijs is nodig voor alle mensen, ongeacht hun sociale status of positie!
Wil je blijven bidden om de voortzetting van dit werk mogelijk te maken?

Download hier de Gebedskalender voor november en december 2015

 

September en oktober

Zoals je in de dankpunten kunt lezen worden er al meer dan 30 jaar boeken van Derek verspreid in China. Nog steeds is daar een grote vraag naar Bijbelgetrouw onderwijs omdat de Gemeente groeit! Daarnaast zijn er ook gebieden waar voor het eerst het onderwijs uitgegeven wordt: Bijvoorbeeld 2 boeken in het Khmer in Cambodja, en radiouitzendingen in het Khoi, voor de Kalahari San Bosjesmannen. Zo zijn er meerdere landen waar nieuwe wegen opengaan.

Of het nu China is of Afrika, Cambodja of Nederland, het gaat om mensenlevens die veranderd worden door Gods Woord. Laten we dit prachtige werk blijven dragen in gebed!

Download hier de gebedskalender voor september en oktober

Als je de gebedskalender voortaan per email wilt ontvangen kun je je hiervoor inschrijven:

Schrijf je in

Lees verder

DPM NEDERLAND

Nobelstraat 7-08
7131 PZ Lichtenvoorde
KvK#: 41121393

CONTACT

Email: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email