Online cursus Leer bidden

Schrijf je hier in

Deze cursus start 2 juni 2017

Hoe moet je bidden? Ontdek de sleutels tot verhoord gebed

Steeds meer christenen ervaren een zekere urgentie als het gaat om gebed en voorbede. Maar bij velen roept dit ook direct vragen op: Wat moet ik dan precies bidden, en hoe dan?
De cursus ‘Leer bidden’, aan de hand van het gelijknamige boek van Derek Prince, inspireert en reikt je  vele handvatten aan om gebed praktisch te maken en de praktijk van gebed en vasten meer prioriteit te geven in je leven.
De online cursus neemt je in zes lessen (in zes weken) mee door het boek, leert je de belangrijkste basisprincipes en geeft antwoord op vele vragen, zoals:
–          Hoe bid ik met geloof en autoriteit?
–          Wat zijn voorwaarden voor gebedsverhoring?
–          Twaalf Bijbelse manieren van bidden
–          Wapens in geestelijke strijd en voorbede
–          Hoe worden we een biddende, overwinnende Kerk?
Met videoclips, liederen, proclamaties en de mogelijkheid om online vragen te stellen, wordt elke les verduidelijkt en geïllustreerd. In de loop van de cursus groei je in de praktijk en de vreugde van de zegen die gebed is… voor jou en je gezin/familie/omgeving!

Hoe werkt de cursus?

De lessen
Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductievideo over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een, of twee, hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer anderhalf uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt.

Vragen
Je kunt wel vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Materialen
Boek: ‘Leer Bidden’
Proclamatiekaarten:

 • Alleen het bloed van Jezus
 • Dankbaarheid
 • De redding van Israël
 • De wapenrusting
 • Geloof
 • Naam boven alle naam
 • Vergeving
 • Verootmoediging
 • Voor de regering

Extra’s
De lessen zullen verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?

We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis.

Het richtbedrag dat de cursus eigenlijk kost is €35,- (excl. boek en administratiekosten), maar zoals gezegd, deelname is op giftenbasis, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Daarom kun je al meedoen voor slechts €5,- (administratiekosten), als je het boek al in de kast hebt staan.
Wie het boek nog niet heeft kan het, samen met negen proclamatiekaarten, bestellen bij de inschrijving voor €23,- (wij betalen de verzendkosten). Je kunt het boek en de kaarten uiteraard ook in de boekwinkel aanschaffen. (Het boek heb je nodig, want de vragen zijn gebaseerd op het boek, het kost €15,- en de proclamatiekaarten bij de boekwinkel €9,00).

Voor €5,- euro kun je dus in principe meedoen als je het boek al hebt.

Schrijf je hier in

DPM NEDERLAND

Nobelstraat 7-08
7131 PZ Lichtenvoorde
KvK#: 41121393

CONTACT

Email: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email
 • Neem contact op
 • Volg ons op twitter
 • Facebook
 • Bekijk gratis preken