Online cursus Leer Bidden

Deze cursus wordt in 2019 herhaald.

Deze online cursus neemt je in zes lessen mee door het boek ‘Leer Bidden’ en leert je de belangrijkste basisprincipes van gebed. In de cursus komen onderwerpen aan bod als:

–          Hoe bid ik met geloof en autoriteit?

–          Wat zijn voorwaarden voor gebedsverhoring?

–          Twaalf Bijbelse manieren van bidden

–          Wapens in geestelijke strijd en voorbede

–          Hoe worden we een biddende, overwinnende Kerk?

In de loop van de cursus groei je in de praktijk en de vreugde van de zegen die gebed is… voor jou, maar ook je gezin, familie en omgeving!

Hoe werkt de cursus?

De lessen
De cursus bestaat uit zes lessen. Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductie-video over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een (of twee) hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer twee uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt.

Vragen
Wel kun je vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Extra’s
De lessen zullen hier en daar verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

Administratiekosten: €5,-

Cursus: De cursus kost ons ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Materialen (voor zover je die nog niet hebt):

  • Boek: ‘Leer Bidden’: €15,00
  • Set van 9 Proclamatiekaarten: €8,00 (Titels: Alleen het bloed van Jezus, Dankbaarheid, Geloof, Naam boven alle naam, Proclamatie voor onze regering, Israël is Gods banier, Vergeving, Verootmoediging, De wapenrusting)

Wie (één van) de materialen nog niet heeft, kan deze bestellen bij de opgave voor de cursus, wij betalen voor cursisten de verzendkosten. Het boek heb je nodig – want de vragen zijn op basis van het boek. De proclamatiekaarten zijn ook in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je constant de Bijbelteksten bij de hand kunt hebben.

Voor €5,-  kun je dus meedoen als je het boek al hebt.

Schrijf je hier in

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email