8 februari: Roept God jou?

 

DPM_logo

 
Thema: Een koninkrijk van priesters
_______________________________________________________________________

Roept God jou?

8 februari

Ervoor kiezen om de kracht van gebed te leren begrijpen en als bidder je plaats in te nemen in Gods koninkrijk, is ingrijpend. Denk erover na. Ben je bereid om dit te zeggen: ‘God, als U mij kunt maken tot een priester voor uw koninkrijk, dan ben ik bereid om de prijs te betalen.’? Ik wil je zeggen dat er geen hogere roeping is. Als je bidt, dan bereik je de troon.Anderen zien je wellicht niet, want je bent uit het zicht, voorbij het tweede voorhangsel, maar je leven zal voor en namens God een verschil maken, voor nu en in eeuwigheid.    

Misschien zie je jezelf momenteel niet als een sterke persoonlijkheid op het gebied van voorbede, maar als je jezelf aan God aanbiedt, dan zal Hij je gaan vormen. Het betekent waarschijnlijk dat je wat veranderingen zult moeten aanbrengen in hoe je de dingen tot nu toe hebt gedaan, maar het verschil zal ook zijn dat je gebedsverhoring zult meemaken. Het is niet moeilijk, het is heel praktisch. We zullen de komende tijd gaan leren hoe we God kunnen benaderen, en hoe we kunnen voldoen aan de basisvoorwaarden voor verhoord gebed. 
We zullen leren over vele verschillende vormen van gebed, zoals bijvoorbeeld smeken en vragen. We zullen de functie van geestelijke strijd gaan begrijpen. We zullen leren hoe we Gods wil kunnen weten en die naar Hem terugbidden. Het is mogelijk om te bidden met vertrouwen. Besef goed dat God graag wil dat wij datgene waar we voor bidden ook daadwerkelijk verkrijgen!  

Mijn gebed voor jou is dat God je zal zegenen in dit avontuur, dat Hij Zijn hand op je zal houden en dat Hij je zal leiden in wegen van discipline en onderricht – dat Hij je mag maken tot wat je hebt aangeboden om te worden: een priester en koning door voorbede. Ben je er klaar voor?

_______________________________________________________________________
Vader, ik besef dat U Uw kinderen roept tot voorbede. Dank U dat U mij op de plaats waar ik ben en leef, maakt tot een biddende dienaar, zodat Uw regering, Uw koningschap zichtbaar wordt hier op aarde. Daar verlang ik naar, Heer. Wilt U mij leiden in het gebed zoals U dat wilt.
Leer_bidden

Uit het boek: 
Leer bidden

DPM Wereldwijd…

8 februari  – IRAN
Bid voor de bescherming van de contacten van DPM in Iran.
Bid voor een veilige verspreiding van Derek’s onderwijs materiaal onder de Iraanse ondergrondse kerken.

Onze facebookpagina 

Nieuw hier? Meld je aan voor de dagelijkse overdenkingen 

 
 

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email