Op 20 mei start de cursus 'Leven met de Heilige Geest'. Ontdek welke rol de Heilige Geest in jouw leven wil spelen. Schrijf je nu in!

sluit
Doneer

Bedankt voor je gift!

Geweldig dat je het internationale werk van Derek Prince Ministries financieel wilt ondersteunen. Dankzij jouw gift kunnen we wereldwijd gelovigen toerusten met het Bijbelonderwijs van Derek Prince. Je bent een onmisbaar onderdeel van ons zendingsteam!

Derek was een zendeling in hart en nieren. Zijn verlangen was altijd, waar hij ook was, om de kerk van dat land te dienen. Als DPM mogen we het werk dat God door Derek begonnen is voortzetten in meer dan 150 landen. We werken samen met lokale bedieningsleiders, zendingswerkers en kerken in afgelegen en gesloten gebieden, om hen te voorzien van doeltreffend Bijbelonderwijs voor evangelisatie, discipelschap en kerkgroei.

Dit is een seizoen waarin we de kans krijgen om nieuwe gelovigen toe te rusten om hun geloof in Gods Woord te wortelen en Zijn genezing en bevrijding aan hen bekend te maken. De Heer doet een machtig werk en wil jou daarvoor gebruiken!

Getuigenissen

“Er is heftige vervolging in ons dorp en toen Covid-19 uitbrak in Cambodja, ontstonden er ook grote financiële problemen. Onze regio was afgesloten en mijn spaargeld raakte op. Ik was zo blij toen ik hoorde dat God ons via DPM wilde zegenen; het is een wonder en antwoord op mijn gebed. Mijn hart is geraakt door het onderwijs in 'Drie maal daags' en ‘Van vloek naar zegen’. Bedankt voor dit geestelijke voedsel!" - Chen Nan, predikante uit Cambodja

Gulshan kwam in een buurland van Iran tot geloof in Christus. Bij haar doop ontving zij Dereks boeken ‘De Omwisseling’ en ‘Onbegrijpelijke liefde’. Na het lezen wilde Gulshan het onderwijs delen met haar landgenoten. Op een ochtend stopte Gulshan een aantal van Dereks boeken in plastic zakken en verstopte deze op de bodem van een grote kom met rijst. De grenspolitie liet haar verder reizen en zo vond dit kostbare Bijbelonderwijs zijn weg naar harten van Iraanse gelovigen.

Wil je meer onderwijs van Derek Prince lezen? Kijk dan bij onze onderwijsbrieven of in de webshop. Wist je dat we ook iedere dag een overdenking van Derek Prince versturen? Meld je hier gratis aan.