Shop Doneer

Jouw gift maakt het verschil!

Dank je wel voor jouw ondersteuning van onze zendingsprojecten. Je bent een onmisbaar onderdeel van ons zendingsteam!

Dankzij mensen als jij kunnen we wereldwijd gelovigen en zoekers toerusten met het Bijbelonderwijs van Derek Prince. Via boeken, proclamatiekaarten, en online onderwijs en cursussen leren ze de kracht van Gods Woord en de Heilige Geest kennen.

De onderstaande getuigenissen zijn zomaar een greep uit de vele verhalen van levens die zijn veranderd.

Getuigenissen

Ondergrondse kerk in China

In januari sprak Ross Paterson, directeur DPM China, in een kerk in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. Daar ontmoette hij een broeder met wie hij 30 jaar geleden samenwerkte om Dereks boek ‘De Pijlers van het christelijk geloof’ te vertalen in het Chinees, in een tijd waarin dat als illegaal werd beschouwd. Binnen twee jaar tijd werd een miljoen exemplaren van het boek verspreid onder Chinese gelovigen en nog altijd is er veel vraag naar. Deze broeder, een belangrijke leider binnen de ondergrondse huiskerkbeweging, werd meermaals gevangen werd gezet omwille van zijn geloof. Nu vertelde hij: “Dereks boek heeft grote invloed gehad op het onderwijs in huiskerken en Bijbelscholen in China. Deze invloed heeft doorgewerkt in de volgende generaties, tot vandaag toe.”

Oost-Europa: Vrijheid in de gevangenis

Onlangs ontving Brano Cekan, directeur DPM Oost-Europa, een brief van Marijo uit Kroatië. Marijo zat in de gevangenis nadat hij was veroordeeld voor drie overvallen. Hij geloofde niet in Jezus, maar een medegevangene bleef aandringen dat hij ‘Zegen of Vloed’ en ‘De omwisseling aan het kruis’ zou lezen. “Die boeken openden mijn ogen voor de waarheid”, schreef Marijo. “Ik besefte dat mijn leven onder een vloek lag, en ook mijn gezin. Ik ben God zo dankbaar dat Hij me dit heeft laten zien.” Marijo is nu in een proces van bevrijding en vroeg ons om meer materialen van Derek Prince. Ook al zit hij in de gevangenis, hij heeft vrijheid gevonden in Christus, die de deur naar een hoopvolle toekomst opent.

Lazarus Fanuel Masumbuko (Tanzania)

"Ik ben zo dankbaar voor het Bijbelonderwijs van Derek Prince. In onze kerk werd nooit gesproken over geestelijke strijd. Ik wist niet dat satan ook een rijk heeft en ik schrok dan ook toen ik leerde dat ik betrokken ben in een strijd met geestelijke wezens. Nu pas besef ik hoe blind ik was. Ik pas Dereks Bijbelonderwijs toe op mijn situatie, en merk echt grote veranderingen. Daarvoor dank ik God.”


Wil je meer onderwijs van Derek Prince lezen? Kijk dan bij onze onderwijsbrieven of in de webshop. Wist je dat we ook iedere dag een overdenking van Derek Prince versturen? Meld je hier gratis aan.