sluit
Shop Doneer

Bescherming tegen misleiding


Jezus Zelf waarschuwt ons tegen misleiding en draagt ons op om waakzaam te zijn. Hoe doen we dat?

In deze cursus gaan we leren waar misleiding binnen kan komen, hoe we ons ertegen kunnen beschermen en hoe we kunnen herkennen wat van de Heilige Geest is, en wat van een andere geest.

Een cursus die je helpt om waakzaam te zijn, zonder angst. Vanuit Gods Woord worden de sleutels aangereikt om te kunnen onderscheiden wat van God is, en in gerustheid uit te zien naar de komst van Jezus!

De onderwerpen die aan de orde komen:

 • Misleiding in de eindtijd
 • Identificeren van de waarheid
 • Hoe komt misleiding in ons leven?
 • Wie zijn er kandidaat voor misleiding?
 • Hoe word ik beschermd tegen misleiding?
 • Hoe herken ik wat van de Heilige Geest is?
 • Toetsing van wonderen en tekenen.
 • Tot eer en glorie van God

Heb je je al aangemeld voor de cursus? Ga dan naar de cursuspagina.

Hoe werkt de cursus?

De lessen
Elke week komt er een les beschikbaar, die je maakt op een moment dat het jou goed uitkomt. De les begint met een korte introductie-video over het thema van die les. Vervolgens maak je de les waarin vragen worden afgewisseld met lezen, kijken, luisteren, en proclamaties uit Gods Woord. Een les kost je ongeveer twee uur. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt. De lessen worden verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Vragen
Natuurlijk kun je al je vragen aan DPM stellen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen. Voor €5,- kun je dus meedoen als je het boek al hebt.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

 • Administratiekosten: €5,- (inclusief eventuele verzendkosten.)
 • Cursus: De cursus kost ons ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
 • Materialen (voor zover je die nog niet hebt):
  - Boek: 'Toetsing van wonderen en tekenen'
  - 6 Proclamatiekaarten (optioneel*): De vreze des Heren, Ik gehoorzaam Gods Woord, Wie is de Heilige Geest?, De vrucht van de Geest, Uitzien naar de wederkomst, Ik leef niet meer voor mijzelf

*De proclamatiekaarten zijn ook online in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je constant de Bijbelteksten bij de hand kunt hebben.

Inschrijven

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de cursus en de materialen bestellen. Deze kunt u afrekenen in onze webshop. Vervolgens ontvangt u een mail met de toegangscode voor de cursus en een link naar de cursuswebsite.

Benodigd:
# Titel Soort Prijs
Administratiekosten cursus Beschermd tegen misleiding cursussen € 5,00
Toetsing van wonderen & tekenen boeken € 10,00
Set proclamatiekaarten BTM kaarten € 5,00

Gift voor cursus (in cijfers)