Bijbelonderwijs voor kerken op het immense platteland van China

 maart 2016

sister thingy framedBeste vrienden,

Zuster Cheng lacht breeduit, nu ze net haar exemplaar van het boek Zegen of vloek in het Chinees heeft ontvangen. Daarna kijkt ze onze zendingswerker aan en vertelt:

,,Mijn vriendin vertelde me over Jezus, en liet me later dit boek lezen. Ik was eerst nog niet zo overtuigd, maar toen ik dit boek las, opende God mijn ogen! Ineens zag ik Jezus voor het eerst! Nu wil ik heel graag nog veel meer leren. Kunt u me alstublieft helpen aan nog meer van dit soort boeken?

Zuster Cheng is één van de ruim 500 nieuwe gelovigen die kortgeleden gedoopt zijn door leiders van lokale gemeenten in de Henan-provincie. Ze weet dat ze nog veel meer Bijbels gefundeerd onderwijs nodig heeft om de waarheden en principes uit Gods Woord voor haar te ontsluiten. Maar ze woont – zoals nog vele duizenden andere nieuwe gelovigen – in een arme plattelands-streek, waar goede materialen voor discipelschap heel schaars zijn.

Dat is waarom onze DPM China werkers voortdurend samenwerken met lokale kerken op het immense platteland van China, om gratis Bijbelstudiemateriaal aan te bieden voor de vele tienduizenden christenen die graag geestelijk willen groeien.

En dat is ook waarom ik vandaag vraag om uw hulp – het kost maar 90 cent om levensveranderend Bijbelonderwijs in handen te geven van één nieuwe gelovige zoals zuster Cheng.

Zuster Cheng hoort bij een van de vijf nieuwe kerken die in het afgelopen jaar zijn gesticht in de streek in de Henan-provincie waar ze woont.

Dus als we – zoals recent – enkele dozen sturen met boeken van Derek Prince, waaronder Zegen of vloek, De Pijlers van het christelijk geloof en het dagboek Gods levende Woord, om weg te geven aan christenen in de regio, dan komen daar snel vele geestelijk hongerige gelovigen op af, hopend dat ze een exemplaar kunnen bemachtigen.
DSC00043Ik ben zo blij dat we levensveranderend, solide Bijbelonderwijs in handen kunnen geven van duizenden nieuwe christenen zoals zuster Cheng. Ze leerde Jezus kennen door Dereks boek te lezen, en nu kan ze haar geloof verder opbouwen en versterken, om het vervolgens weer door te geven in dit enorme land waar zo veel geestelijke nood is.

Mijn gebed is dat we nog tienduizenden andere jonge christenen zoals zuster Cheng kunnen helpen aan Bijbelonderwijs, zodat ze geestelijk kunnen groeien.

Elke dag ontdekken een paar duizend mensen de redding door de Heer Jezus en willen graag Zijn discipelen worden. Net als zuster Cheng hebben ook zij solide Bijbelonderwijs nodig.

Met uw gift van €20,-, €50,- of €100,- voorziet u in 22, 55 of 112 Chinese gelovigen van een pakket Bijbelonderwijs.

Heel vaak vertellen Chinese voorgangers en evangelisten dat onze Chinese literatuurzending van onschatbare waarde voor hen is, om gratis materialen ter beschikking te stellen voor de Kerk in dit immens grote land.

Zoals ik al veel vaker met u heb gedeeld, zijn er in China elke dag duizenden die Jezus aannemen als hun Heer en Redder. Dat zijn dan pasgeboren babies in het geloof, die voeding en kleding nodig hebben en ook geestelijk beschermd moeten worden tegen dwaling. Door hen Dereks onderwijs in handen te spelen, voorzien we in verzorgende, krachtige geestelijke voeding die hen sterk maakt in de Heer.

Daarom is ons plan om op korte termijn opnieuw 200.000 stuks beschikbaar te maken van belangrijke, strategische Derek Prince boeken, zoals De Pijlers; Gods Kerk herontdekt; Zegen of vloek; De kracht van proclamatie, Fundament van geloof door Bijbelstudie, Leer bidden, en meer…

Op het moment dat deze nieuwsbrief wordt verzonden, zijn bijvoorbeeld net 50.000 stuks gedrukt van het recentere boek Heiligheid is geen optie. We moeten gewoon meer onderwijsboeken beschikbaar maken, en het enige obstakel voor dit belangijke stuk discipelschap is gebrek aan voldoende financiën.

We hopen dat betrokken vrienden zoals u, die in hun leven al gezegend zijn door Dereks onderwijs, de roep van de Chinese broers en zussen horen en antwoorden met een ruimhartige gift.

Als we de christenen in China niet voorzien van solide Bijbelonderwijs, kunnen vele nieuwe, jonge christenen ten prooi vallen aan dwaalleringen, of zelfs het geloof weer (gedesillusioneerd) verlaten.

Recent vertelde een voorganger onze veldwerker dat Dereks onderwijs hen geholpen heeft om problemen en verdeeldheid in hun gemeente op te lossen. Hij vertelde ook dat momenteel een grote oogst wordt binnengehaald voor God, doordat Dereks boeken worden uitgedeeld aan nieuwe gelovigen. Er zijn al 500 nieuwe gelovigen gedoopt en binnenkort weer 300!

Ons doel is om vanuit Nederlans 5000 pakketten Bijbelonderwijs aan te kunnen bieden aan onze Chinese broers en zussen. Helpt u mee?

Door Uw gift helpt u Chinese christenen om de rijkdommen van Gods Woord te ontdekken en toepassen in hun leven, zodat hun geloof groeit en ook de geestelijke invloed die zij weer hebben in hun omgeving.

In Zijn dienst,

Ross Paterson-DPM China                          Ivar van der Sterre-DPM Nederland

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email