Investeer in mensen – Rusland, januari 2018

Klik op de afbeelding om deze investeer in pdf te openen.

Mijn naam is Vazgen Arseni. Ik ben de DPM Outreach coördinator voor de landen in de voormalige Sovjetunie. Terwijl je deze brief leest, ben ik waarschijnlijk op weg naar Moskou om onze werkers daar te bezoeken. We zullen daar de plannen en mogelijkheden bespreken voor het drukken van tien nieuwe, in het Russisch vertaalde boeken van Derek.

Ik vind mijn werk geweldig – en zoals de foto hierboven laat zien, hebben we nog veel meer werk te doen.

De grootste beloning is om te zien hoe God Dereks onderwijs gebruikt om broeders en zusters vrij te zetten van angst, afwijzing en gebondenheden.

Irina, bijvoorbeeld, is een gelovige uit Rusland die een moeilijke jeugd heeft gehad. Haar vader verliet het gezin toen ze zes jaar oud was. In die tijd begon Irina’s moeder te drinken en raakte verslaafd. Irina was erg boos op haar moeder. Haar hele jeugd worstelde ze met depressies en afwijzing.

Toen Irina trouwde, hoopte ze dat het een gelukkig huwelijk zou worden. Het onverwachte vreemdgaan van haar man bezorgde haar echter nog meer pijn en verdriet. Jarenlang gaf ze haar ouders en man de schuld van haar ongelukkige leven. Ze gaf zelfs God de schuld.

Totdat een vriendin haar op een dag Dereks boekje ‘Gods antwoord voor afwijzing’ gaf.  Het lezen van dit onderwijs hielp Irina begrijpen dat ze moest vergeven en dat ze God de gelegenheid moest geven om haar leven te herstellen. Ze gaf haar leven aan God, en in de maand die volgde, verzoende ze zich met haar moeder.  Ook heeft ze zich laten dopen.

Ik ontmoette Irina in haar kerk. De lach op haar gezicht sprak boekdelen! Ze houdt van Jezus…

Ik word zo blij als ik hoor hoe God werkt en hoop biedt aan gebroken mensen! We zien uit naar wat God ook in 2018 aan ons toevertrouwt en welk werk Hij ons te doen geeft. Hieronder geef ik een aantal voorbeelden van wat we dit jaar hopen te kunnen doen.

In Jezus’ liefde verbonden,

Vazgen Arseni – DPM Rusland

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email