Shop Doneer

In de armen van de Vader

Leestijd: 2 min.

Stel je een kind voor dat veilig in zijn vaders armen zit. Het kind heeft zijn gezicht tegen de schouder van zijn vader gedrukt. Misschien is er enorme verwarring en onrust om hen heen, de wereld kan bij wijze van spreken instorten, maar het kind voelt zich volkomen veilig en totaal niet bezorgd om alle dingen rondom hem. Hij is veilig in de armen van zijn vader.

Zo worden we ook veilig vastgehouden door onze hemelse Vader, of we dat nu voelen of niet. Jezus heeft ons ervan verzekerd dat onze Vader groter is dan alles wat ons kan omringen en wat er op ons afkomt. Niets of niemand is in staat ons los te rukken uit Vaders armen.

Jezus gaf ook een belofte aan Zijn discipelen:

Wees niet bevreesd, kleine kudde, want het heeft uw Vader behaagd u het Koninkrijk te geven. (Lukas 12:32)

Misschien zijn we maar een kleine kudde, omringd door allerlei wilde beesten. Maar als onze Vader zichzelf heeft toegewijd om ons het Koninkrijk te geven, dan is er geen kracht in het universum die ons daarvan kan weerhouden.

Neem vandaag een moment om hier voor jezelf over na te denken en God te danken voor de persoonlijke relatie die je met Hem mag hebben. Daardoor mag je je veilig weten, wat er ook op je afkomt en wat er ook gebeurt.

Gebed van de dag

Dank U Jezus, dat U me heeft verlost. Ik erken dat ik veilig ben in de armen van de Vader. Ik ben een kind van God. Amen.

Boeken van Derek Prince

Deze overdenking komt uit Dereks boek Gods levende Woord, een Bijbels dagboek voor 365 dagen. Wil je meer lezen van Derek Prince over wat het bloed van Jezus doet? Kijk dan bijvoorbeeld naar deze boeken en proclamatiekaarten:

In de webshop van DPM Nederland vind je meer Nederlandstalige boeken en proclamatiekaarten van Derek Prince én diverse boeken in andere talen.

Derek Prince op YouTube

In de jaren van zijn leven, zijn er honderden video's van de preken van Derek Prince gemaakt, onder andere over de essentie van zonde. Op het YouTubekanaal van DPM Nederland vind je deze videopreken van Derek Prince met ondertiteling. Als DPM Nederland werken we iedere dag aan het vertalen en publiceren van video's van Derek Prince. Abonneer je gratis op ons YouTubekanaal en blijf op de hoogte!

Onderwijsbrieven Derek Prince

Vijf keer per jaar versturen wij gratis onderwijsbrieven uit het onderwijs van Derek Prince. In het menu vind je bij Onderwijs > Studies de digitale versie van vele van deze brieven en artikelen. Mocht je de onderwijsbrieven willen ontvangen, schrijf je dan in per post of per e-mail.