Shop Doneer

Luister naar de juiste stem om veilig te wonen

Leestijd: 1 min.

Maar wie naar Mij luistert, zal veilig wonen, hij zal vrij zijn van angst voor het kwaad.

(Spreuken 1:33)

Weet je wie hier spreekt? Wie kan deze woorden zeggen?...

Degene die hier spreekt is de wijsheid, de wijsheid van God. Wat een belofte, wat een aanbod!... ‘Als je naar Mij luistert, dan zul je veilig wonen en vrij zijn van angst voor het kwaad’.

Als er iets is waar de mensen vandaag wereldwijd behoefte aan hebben en naar streven, dan is het zekerheid. Maar hier lezen we een aanbod voor totále zekerheid. Je zult veilig wonen, in alle rust, vrij van angst voor het kwaad. Je zult niet alleen lichamelijk veilig zijn, maar je zult ook vrij zijn van gepieker, onrust en zorg.

Wat is het geheim? Het geheim ligt in het luisteren naar de juiste stem!...

Dat is de stem van de Goddelijke wijsheid die spreekt in de bladzijden van de Bijbel. De Bijbel biedt de belofte aan van totale zekerheid en voortdurende, ononderbroken emotionele stabiliteit en vrede.

Waar vind je deze rijkdommen? Niet in het systeem en de voorzieningen van de wereld. De wereld kan misschien tijdelijke stabiliteit en tijdelijke veiligheid bieden, maar ze geeft je niets wat blijvend is. De enige weg naar blijvende stabiliteit, veiligheid en vrede in je hart is door te luisteren naar de stem van de Goddelijke wijsheid die spreekt op de bladzijden van de Bijbel, en vervolgens dan te doen waar de wijsheid zich over verheugt.


Gebed van de dag

Hemelse Vader, dank U wel dat ik in Uw Woord altijd een onmiddellijk beschikbare plaats van veiligheid en stabiele rust beschikbaar heb! Heer, ik prijs mezelf zo gelukkig dat ik in U altijd en ieder moment rust, veiligheid en nieuwe kracht vind! Dank U voor dit wonder! Amen.


Gebed voor DPM wereldwijd

ZWEDEN

  • Bid voor een nieuwe bekwame vertaler om te helpen met Zweedse vertalingen van Dereks boeken.
  • Bid dat meer leiders in Zweden met ons zullen samenwerken voor de verspreiding van Dereks onderwijs.