Investeer in India


Jouw kleine gift kan enorme impact hebben! 
Lees verder en ontdek hoe…

believers-with-nepali-books

Beste vriend/vriendin,

Als je met je eigen ogen kon zien wat Elsie Daniel, één van onze zendingsdirecteuren, gezien heeft tijdens haar recente reis naar Karnataka, Maharashtra, Tamil Nadu en Goa, dan zou je in een oogwenk weten dat wat zij zegt waar is… Jij en ik hebben door ons gebed en onze inzet voor Derek Prince Ministries een zegenende invloed op de levens van vele duizenden christelijke leiders verspreid over heel India!

Je zou getuige zijn van hoop die opbloeit in de ogen van vele jonge en ook oudere christenen. En je zou gezegend worden terwijl je gadesloeg hoe vele, vele mensen gratis boeken van Derek Prince ontvangen, die vervolgens verslinden om er geestelijk zelf door te groeien en ze daarna opnieuw doorgeven aan anderen.


Ik wil jou ervan doordringen hoezeer we jouw betrokkenheid bij de wereldwijde DPM familie waarderen. We zijn onbeschrijfelijk dankbaar voor je trouw door de jaren heen, in giften voor het subcontinent India!

Met jouw ruggesteun door de jaren heen zijn we in staat geweest om Derek Prince’ onderwijs in de handen te brengen van vele duizenden voorgangers, evangelisten en andere werkers in Nepal, India, Sri Lanka, Pakistan, en elders in deze regio.

Door onze bediening van discipelschap, door middel van Dereks uitgebreide bibliotheek van boeken en predikingen, helpen we een nieuwe toekomst te bieden aan het Lichaam van Christus op het subcontinent India.

anand-karki-tla-elder-carrying-book-carton-to-jim-pakha-v2

Oudste Anand Karki draagt Dereks boeken naar een afgelegen dorp in Nepal

Die nieuwe toekomst is nu aan het plaatsvinden.

Het is onze droom en ons verlangen dit werk ook vol te houden zolang als nodig is; Dereks boeken, audio’s en video’s blijven produceren, vermenigvuldigen en verspreiden  voor vele kerkleiders die vaak maar nauwelijks toegang hebben tot onderricht.

Stel je voor… Duizenden Indiase, Sri Lankese en Nepalese voorgangers helpen de gemeente in hun regio’s opbouwen door Dereks onderwijs over b.v. geestelijke strijd, gebed, verbreking van vloeken en andere belangrijke onderwerpen. Maar… alleen als ze deze discipelschapsmaterialen beschikbaar hebben, doordat jij en ik ze die aanbieden…

Jij en ik kunnen het mogelijk maken. Als je vandaag opnieuw je steun verleent aan deze zaak, kunnen we blijven doorgaan met de opbouw van Christus’ gemeente in dit immense land met meer dan een miljard inwoners.

elsie-ministering-in-mumbaiJouw gift van b.v. 20, 30, 60 of 100 euro – of welk bedrag ook – maakt altijd een verschil. Daarmee kunnen we duizenden voorgangers en werkers op effectieve wijze verbinden aan de kracht van Gods Woord, met behulp van Dereks Bijbelonderwijs in niet minder dan 13 verschillende talen uit deze regio. Vele voorgangers en Bijbelschoolstudenten in India, Sri Lanka, Nepal en Pakistan zijn je dankbaar!

De mensen die verbonden zijn aan de vele projecten op het Indiase subcontinent zijn afhankelijk van en hopen op jouw hulp. Samen kunnen we voorzien in het broodnodige geestelijke voedsel voor vele miljoenen gelovigen in deze regio van de wereld.

Ik hoop snel van je te horen.

Gods zegen,

In Jezus’ liefde verbonden,

Warren Smith
Directeur DPM Azië, Zuid-Pacific

Klik hier om vandaag nog je hulp te geven.

Je beslissing om vandaag nog te geven, maakt een verschil!

Dankjewel, als je vandaag ‘ja!’ zegt tegen onze missie, zodat wij kunnen doorgaan met de druk van Dereks onderwijs in de vele talen van deze regio, waarbij sommige titels zoals bijvoorbeeld ‘Zegen of vloek, aan u de keus’, ‘De Pijlers van het Christelijk Geloof’ of ‘De kracht van proclamatie’ werkelijk van levensbelang zijn voor onze geestelijke broers en zussen! 

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email