sluit
Shop Doneer

Bekering & wedergeboorte

Vanuit Gods Woord en zijn jarenlange pastorale ervaring wijst Derek Prince de weg naar een leven in de volle vrijheid. De studie sluit af met een aantal prachtige hoofdstukken over de wedergeboorte...

Prijs
€ 8,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Zonder werkelijke bekering kan er geen wedergeboorte plaatsvinden.

Met deze vaststelling in gedachten sprak Derek Prince jaren geleden een aantal radioprogramma's in over deze twee belangrijke thema's. De worsteling met zonde, bitterheid en andere narigheid wordt vaak veroorzaakt door een verkeerd begrip van wat bekering feitelijk is: een verandering van koers. Niet zomaar een bochtje om, maar een u-bocht van 180 graden. Omdat veel christenen hier niet bekend mee zijn, gaat hun wandel met God gepaard met obstakels en doodlopende wegen.

Vanuit Gods Woord en zijn jarenlange pastorale ervaring wijst Derek Prince de weg naar een leven in de volle vrijheid. De studie sluit af met een aantal prachtige hoofdstukken over de wedergeboorte; het heerlijke moment dat we een nieuwe schepping worden door ons geloof in Jezus Christus.

Oorspronkelijke titel: Dit boek is een samenstelling uit een aantal radio-opnamen en een prediking met de titel 'Repentance'.
Paperback: 112 pagina’s, klein formaat