Shop Doneer

Beloofd land

In Beloofd Land legt Derek Prince boeiend en zeer informatief de Bijbelse profetieën en de actuele geschiedenis van Israël naast elkaar en formuleert daarmee een heldere visie op het Israëlisch-Palestijns conflict.

Prijs
€ 15,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Wanneer was Israël voor het laatst niet in het nieuws?

Al decennia lang domineert een kleine landstrook, niet groter dan onze Randstad, wereldwijd de nieuwsberichten. Dat is niet toevallig. In Beloofd Land legt Derek Prince boeiend en zeer informatief de Bijbelse profetieën en de actuele geschiedenis van Israël naast elkaar en formuleert daarmee een heldere visie op het Israëlisch-Palestijns conflict.

Een uiterst actueel boek, dat laat zien welke destructieve krachten momenteel aan het werk zijn in het Midden Oosten en een bedreiging vormen voor de internationale vrede en veiligheid. Ook maakt de auteur duidelijk wie de werkelijke regie in handen heeft en de volken der aarde stuwt naar een uiteindelijke beslissing bepalend is voor hun toekomst.

Zoals in al zijn boeken, laat Derek Prince niet na het geleerde te vertalen naar de praktijk en daagt zijn lezers. Concreet reikt hij vier Bijbelse reacties aan die de Kerk - vandaag meer dan ooit - zou moeten hebben richting de huidige situatie van het Joodse volk.

'Beloofd Land' biedt tevens een interessant overzicht van de recente geschiedenis in de regio en is daarmee een onmisbaar boek voor ieder die het Midden Oosten erkend als een strategische regio van de wereld.

Introductie door Derek Prince

"Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is het spotlicht van de wereldpolitiek verschoven van Europa en Noord Amerika, naar het Midden Oosten. De media besteden tegenwoordig meer aandacht aan het Midden Oosten dan aan welk ander gebied op aarde ook. Hier spelen de zaken en conflicten die van het ene op het andere moment een wereldwijde crisis kunnen veroorzaken, die dan vervolgens kunnen uitmonden in de Derde Wereldoorlog. Twee belangrijke factoren hebben bijgedragen aan deze dramatische toename van de belangen in het Midden Oosten: olie, en Israël..."

Maar

  • God zal zich over hen verblijden en hun weldoen en Hij zal hen voorgoed in dit land planten met heel Zijn hart en heel Zijn ziel!

Oorspronkelijke titel: Promised land
Paperback: 206 pagina's, A5

Gerelateerde producten