Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

De Gemeente, wie zijn we?

Gebaseerd op Derek Prince’ boek Gods Kerk herontdekt geeft deze brochure inzicht op de zeven beelden die Paulus in het boek Efeze gebruikt om de Kerk te beschrijven.

Prijs
€ 2,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Wie is de gemeente en hoe functioneert ze?

Al eeuwenlang denken vele kerkelijke bewegingen na over deze vraag; duizenden lokale gemeenten formuleren wie ze willen zijn - voor God en voor hun omgeving; en talloze individuele christenen zoeken hun plaats in het Lichaam van Christus…Over weinig onderwerpen wordt zo veel nagedacht en gesproken als het functioneren van de Gemeente.

Daarom is deze brochure, gebaseerd op Derek Prince’ boek Gods Kerk herontdekt een bemoedigende bron van inspiratie. Kijk mee naar zeven beelden die Paulus in het boek Efeze gebruikt om de Kerk te beschrijven.

De Gemeente van Jezus Christus is een bruid, maar ook een leger. Ze is bovendien een tempel, een lichaam, een gezin, een regerende vergadering met gezag, maar ook een voortdurend ontwikkelend kunstwerk in handen van de Meester…

Ontdek het veelzijdige karakter van onze bijzondere roeping als Kerk, zodat je groeit en functioneert zoals Hij het heeft bedacht.

Dit boekje is een samenvatting van hoofdstuk 2 van het boek 'Gods kerk herontdekt'.
Paperback: 24 pagina's, A5

Gerelateerde producten