Shop Doneer

De theologie van het Kruis

Wat betekent het Kruis in ons leven? Een diepgaande uitwerking van 'omwisselingen' en 'bevrijdingen' door het Kruis: o.a. zegen voor vloek, genade voor straf, gezondheid voor ziekte...

Prijs
€ 17,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Ontdek wat Jezus allemaal voor jou bewerkte door de prijs die Hij betaalde aan het Kruis.

Jij bent gekocht en betaald met bloed, het bloed van Jezus Christus! In dit boek leer je de ongekende rijkdom kennen van deze veel gehoorde, maar vaak onvolledig begrepen uitspraak.

Diepgaand behandelt Derek Prince negen omwisselingen die plaatsvonden aan het kruis: Jezus ruilde vergeving voor straf, rechtvaardigheid voor zonde, leven voor dood, gezondheid voor ziekte, zegen voor vloek, overvloed voor armoede, heerlijkheid voor schaamte en acceptatie voor afwijzing. Ook leer je hoe Jezus voor jou geestelijke vrijheid kocht, o.m. bevrijding van de wet en van je ‘ik’, bevrijding van het vlees en van de wereld.

Door de studievragen na ieder hoofdstuk kun je al deze aspecten van het Kruis heel persoonlijk beleven en toepassen, of samen doorwerken met je kring of Bijbelstudiegroep.

Een levensveranderend boek, waarin Derek laat zien hoe je door bekering, geloof en een relatie met de Heilige Geest kunt komen tot volheid. Want… er is voor betaald!

(Deze vernieuwde versie van het boek ‘Betaald met Bloed’ bevat na ieder hoofdstuk studievragen, zowel voor persoonlijke studie als voor groepsgebruik. Beleef dit avontuur met je hele kring!)

Oorspronkelijke titel: Bought with blood
Paperback: 282 pagina’s, A5