Shop Doneer

Echte Goddelijke liefde

In dit boekje neemt Derek je mee in de principes die Gods Woord ons leert over de bovennatuurlijke, Goddelijke liefde, niet alleen liefde voor je vrienden, maar voor alle mensen.

Prijs
€ 2,00
Voorraad
25
Aantal
Taal

Omschrijving

Liefde is een begrip waar we veel over spreken. We vinden liefde belangrijk en dat is het volgens Gods Woord ook. We kennen allemaal 1 Korinthe 13 waarin het belang van liefde beschreven wordt: …maar de meeste van deze is de liefde (vers 13).

Toch is het ook juist de liefde waarin we als Lichaam van Christus en ook als individuele volgelingen van Jezus vaak tekort schieten, of bang zijn dat we tekort schieten. Hoe kan het dat we soms intense gevoelens van liefde ervaren, die echter ook weer weg kunnen ebben? Waarin is onze liefde anders dan de liefde van de ongelovigen? Wat is dan echte Goddelijke liefde en hoe ‘krijg’ je die?

In dit boekje neemt Derek je mee in de principes die Gods Woord ons leert over de bovennatuurlijke, Goddelijke liefde. Je leert wat het betekent om God lief te hebben en hoe je kunt groeien naar Goddelijke liefde, niet alleen voor je vrienden, maar ook voor alle mensen.

Ga je mee op weg om te leren lief te hebben met Gods liefde?

Al zou ik de talen van de mensen en van de engelen spreken, maar ik had de liefde niet, dan zou ik klinkend koper of een schallende cimbaal zijn geworden.
En al zou ik de gave van de profetie hebben en alle geheimenissen weten en alle kennis bezitten, en al zou ik al het geloof hebben zodat ik bergen zou verzetten, maar ik had de liefde niet, dan was ik niets. En al zou ik al mijn bezittingen uitdelen tot levensonderhoud van de armen, en al zou ik mijn lichaam overgeven om verbrand te worden, maar ik had de liefde niet, het baatte mij niets.
( 1 Korinthe 13: 1-3)

Oorspronkelijke titel: Seven steps to Christian love (prediking)
Paperback: 22 pagina’s, A5