Elke dag geloven

Geloven is niet statisch, het is actief, het kan groeien en het is voor elke dag! In dit dagboek ga je over de vele aspecten van geloof leren. Elke dag leer je iets en elke dag wordt afgesloten met een gebed dat je uitdaagt om het niet bij kennis te laten, maar het, in je relatie met God de Vader, ook persoonlijk toe te passen.

Let op: de gift die u invult, is per boek dat u bestelt.

Prijs
€ 0,00
Aantal
Taal
Giftbedrag

Omschrijving

Wil jij een man of vrouw van geloof zijn? Wat houdt dat in de praktijk in? Wat is geloof en hoe kan je erin groeien? Hoe kan je elke dag vanuit geloof leven?

Of je nu nog maar kort gelooft, of al vele jaren, dit dagboek is voor iedere christen die wil leven vanuit geloof, elke dag! Het daagt je uit om te gaan groeien in geloof. Geloven is immers altijd in beweging, altijd actief, en altijd ‘nu’.

Ga op weg om stap voor stap, dag na dag, vanuit Gods Woord te leren wat geloof is, hoe je aan geloof komt en hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Dit is een herziene herdruk van het boek ‘Leven door geloof’, in dagboekvorm. In andere talen is het boek geen dagboek.

Waarom is dit boek gratis?

In 2 Korinthiërs 8 legt Paulus uit dat het Gods bedoeling is om de verschillende delen van het Lichaam van Christus op gelijke wijze te voorzien, zonder sommigen tekort te doen of ande­ren juist te ruim te voorzien:

Uit het oogpunt van gelijkheid is er op dit moment uw overvloed om wat hun ontbreekt aan te vullen, opdat ook hun over­vloed er is om wat u ontbreekt aan te vullen, opdat er gelijkheid zal zijn, zoals geschreven staat: Wie veel had, had niet over; en wie weinig had, had niet te weinig.

In het boek wordt dit onderwerp verder uitgelegd. We willen dit principe niet alleen in theorie leren, maar ook in praktijk brengen. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit boek beschikbaar te maken op giftenbasis. Degenen die dat kunnen, vragen we om vanuit hun overvloed te geven voor dit project, zodat degenen die dat niet kunnen dit onderwijs mogen ontvangen. Daarnaast willen we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen dit onderwijs uit te delen aan anderen, zonder financiële belemmering.

Het boek is dus niet te koop (de marktwaarde is €15,-), maar het is gratis aan te vragen, voor jezelf, en om aan een ander te geven (zolang de voorraad strekt). Verder vragen we aan diegenen die dat kunnen om een gift zodat we meer boeken kunnen drukken en aan meer mensen boeken kunnen uitdelen.

(Giften aan DPM Nederland zijn belastingaftrekbaar)


Oorspronkelijke titel: Faith to live by
Paperback: 161 pagina’s, A5

Gerelateerde producten