sluit
Shop Doneer

God en je partnerkeuze

Hoe God huwelijkspartners bij elkaar brengt. Hoe bereid je je erop voor? Ook toelichting op moeilijke onderwerpen; hertrouwen na echtscheiding; celibataire leefstijl; Gods plan voor mij. Een bemoedigend boek voor jonge mensen.

Prijs
€ 15,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Vanuit zijn eigen ervaring en vanuit de Bijbel - beschrijft Derek Prince het geheimenis hoe God huwelijkspartners bij elkaar brengt. God en je partnerkeuze is daarom een diepgaand en belangrijk boek voor deze tijd, waarin vele mensen zich vragen stellen op dit gebied. De auteur richt zich in het bijzonder op drie groepen lezers:

  • Jongeren en alleenstaanden die (ooit) graag willen trouwen met de levenspartner die God voor hen heeft uitgekozen. Dit boek zal je helpen Gods plan voor je leven te begrijpen en je stimuleren om zowel geestelijk als praktisch te gaan wandelen in dat plan.
  • Ouders, jeugdleiders, pastoraal werkers en andere mensen die staan voor de taak om jongeren te begeleiden in het maken van de op één na belangrijkste keuze van hun leven.
  • Mensen die vragen hebben over echtscheiding en hertrouwen, een gebied dat in de christelijke wereld vaak veel onnodige pijn en onbegrip oplevert door het taboe dat hierop rust. Derek geeft een heldere analyse van de Bijbelse richtlijnen.

Verder bevat dit boek het boeiende verhaal hoe God Derek in het huwelijk leidde - eerst met Lydia; en later, na Lydia's overlijden, met Ruth. Wie genoten heeft van Ontmoeting in Jeruzalem zal beslist het 'vervolgverhaal' waarderen dat in de hoofdstukken van dit boek opgetekend is.

Oorspronkelijke titel: God is a matchmaker
Paperback: 208 pagina's, A5