Shop Doneer

Hoor Gods stem

Verlang je ernaar dat God tot je spreekt en leiding, kracht en troost biedt? Misschien heb je gebeden om een woord van God, maar leek de hemel stil. Toch is onze God een sprekende God!

Prijs
€ 14,00
Aantal
Taal

Omschrijving

De Bijbel leert en leidt ons in essentiële zaken, maar instructies voor Gods specifieke, dagelijkse doeleinden voor ons leven komen van Zijn Heilige Geest, die in ons woont. Van God kunnen horen is een groeiend, verdiepend proces dat ons naar Zijn volmaakte plannen leidt.

Door zijn uitgebreide studie van de Bijbel en persoonlijke levenservaringen, legt Derek Prince de praktische stappen uit die je kunt nemen om van God te horen, een hechte relatie met Hem te ontwikkelen, obstakels voor het herkennen van Zijn stem weg te nemen en de manieren te begrijpen waarop Hij communiceert.

Het horen van God stelt ons in staat Hem met meer vertrouwen te volgen, Hem dieper lief te hebben en Hem steeds meer als Vader en Vriend te leren kennen. Als je de praktijk van het horen van Gods stem ontwikkelt, zul je het verse, dagelijkse brood ontvangen dat geestelijk voedt en goddelijke leiding en kracht vinden voor je voortdurende wandel met Hem. Dit is de levensstijl die de Vader, Zoon en Geest aan iedereen aanbieden: Gods stem horen en Hem elke dag volgen, bij elke stap die je zet.

Oorspronkelijke titel: Hear God's Voice
Paperback: 142 pagina's, A5