Shop Doneer

Israël in het nieuws

Korte, heldere studie om in één avond kennis te maken met de Bijbelse achtergronden van de actualiteit in het Midden Oosten.

Prijs
€ 5,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Het meest controversiële onderwerp uit de politiek van dit moment, is Gods plan met het land Israël. Steeds meer mensen worden zich bewust van de centrale plaats die Israël inneemt op het wereldtoneel. Niet alleen christenen beseffen in toenemende mate de belangen achter het Palestijns-Israëlisch conflict, maar ook de seculiere media besteden - bewust of onbewust - vrijwel dagelijks aandacht aan die kleine strook land aan de Middellandse Zee. 'Israël in het Nieuws' is een korte brochure, samengesteld uit drie predikingen van Derek Prince, om je in kort tijd een heldere, Bijbelse kijk te geven op de actualiteit in het Midden Oosten. Je krijgt onder meer antwoord op vragen als:

  • Wat heeft Gods plan met Israël te maken met Gods verbondstrouw aan mij?
  • Hoe kan ik de actualiteit in Israël duiden in het licht van de eindtijd en Gods plan?
  • Hoe kan ik gestalte geven aan het 'bidden voor de vrede van Jeruzalem'?

Als je archieven zou samenstellen van alle krantenberichten en publicaties over ieder land afzonderlijk, dan zou het archief van Israël, één van de kleinste landjes ter wereld - waarschijnlijk met kop en schouders uitsteken boven alle andere landen. Er is iets aan de hand met Israël. De studie in dit boekje zal duidelijk maken wat dat is en bovendien de niet aflatende stroom van berichtgeving omtrent Israël en de Joden plaatsen in het licht van de Bijbel.

Oorspronkelijke titel: Israel in the headlines
Paperback: 45 pagina's, A5

Gerelateerde producten