Shop Doneer

Leer bidden

Dit boek neemt je mee in een avontuur om te leren bidden met meer vertrouwen en meer kracht. En terwijl je groeit in inzicht en begrip, neem vooral ook anderen hierin mee, zodat Gods Gemeente haar grenzen verlegt en nieuwe dimensies ontdekt...

Prijs
€ 15,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Hoe kunnen we zo bidden dat de hemel zich opent en ons gebed altijd wordt verhoord? Als er een instructieboek bestond dat dit soort succes verzekerde, dan zou het in een miljoenenoplage worden gedrukt en onmiddellijk zijn uitverkocht. Zo’n boek bestaat helaas niet. Wat wel bestaat, is inspirerend onderwijs uit Gods levende Woord, dat ons stap voor stap helpt groeien in gebed. Meer dan zestig jaar lang leefde de Bijbelleraar Derek Prince wat hij predikte – een dynamisch en toegewijd gebedsleven, waarin Hij vele verhoringen en wonderen zag. Op heldere en boeiende toon ontvouwt dit boek vele belangrijke principes, zoals:

  • Wat zijn Bijbelse voorwaarden voor effectief gebed?
  • Twaalf verschillende manieren van bidden
  • Hoe kunnen we leren bidden ‘in Gods wil’?
  • Principes van voorbede en vasten
  • De ‘atoomkracht’ van Jezus’ bloed
  • Op naar een biddende, overwinnende Kerk

Dit boek neemt je mee in een avontuur om te leren bidden met meer vertrouwen en meer kracht. En terwijl je groeit in inzicht en begrip, neem vooral ook anderen hierin mee, zodat Gods Gemeente haar grenzen verlegt en nieuwe dimensies ontdekt van bovennatuurlijke gebedskracht.

Oorspronkelijke titel: Secrets of a prayer warrior
Paperback: 190 pagina's, A5