Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Oordelen

Wie regeert, zal ook moeten oordelen, maar wie niet regeert, moet zich ook onthouden van oordeel. Oordelen uitspreken. Wie doet het niet? Oordelen over personen, kerken of bewegingen. Het is een altijd actueel onderwerp binnen de gemeente.

Prijs
€ 9,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Oordelen uitspreken. Wie doet het niet? Oordelen over personen, kerken of bewegingen... Het is een altijd actueel onderwerp binnen de gemeente.

Derek Prince laat in dit boekje vanuit de bijbel zien hoe oordelen altijd gekoppeld is aan regeren of leiding geven. Om te kunnen regeren, zul je moeten oordelen. Maar in de gebieden waarover God jou geen leiderschap heeft gegeven, mag je niet oordelen.

De auteur gaat gevoelige thema's, zoals onderwerping, gezag en rekenschap niet uit de weg. Deze indringende studie bevat een sleutel, die u persoonlijk - maar ook de gemeente als geheel - kan verlossen van onrechtmatige, afbrekende kritiek en beoordeling, maar ook van gebrek aan gezalfde, door God aangewezen leiders die regeren vanuit geestelijke autoriteit. Ook wordt ingegaan op apostelen en profeten. Uitgebreide herdruk, inclusief studiehandleiding.

Oorspronkelijke titel: 'The right to judge' en 'Judge righteous Judgment'.
Paperback: 120 pagina's, klein formaat

Gerelateerde producten