Shop Doneer

Overwinning over de dood

Jezus leeft! Deze studie proclameert de ultieme overwinning van Jezus Christus op de dood en de geweldige betekenis daarvan voor ons. Omdat Hij leeft, hoeven we geen angst te hebben: Hij heeft de toekomst in Zijn hand!

Prijs
€ 14,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Jezus overwon de dood. Hij leeft! En wij, gelovigen, zullen leven met Hem – nu en in de eeuwigheid. Die zekerheid geeft een hoopvolle basis om iedere dag met vertrouwen tegemoet te zien… zelfs de dag waarop we sterven en ons aardse leven afleggen.

Sommige mensen beschouwen de opstanding van Jezus als een symbolische gebeurtenis. In deze diepgravende studie laat Derek Prince echter zien hoe misleidend die gedachte is.

Zo zegt hij: ‘Alleen de opgestane Christus, die door geloof wordt ontvangen en beleden, schenkt de zondaar vrijspraak, vrede, eeuwig leven en overwinning over de zonde: Als uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zult u worden gered (Romeinen 10:9). Reddend geloof omvat dus ook geloof in de opstanding! Ongeacht hoe godsdienstig je bent of hoe vaak je naar de kerk gaat, als je niet persoonlijk gelooft in de opstanding, ben je een verloren ziel.’

Hij gaat uitgebreid in op de betekenis van Jezus als onze verlosser, de feiten rondom Zijn dood en opstanding en de vele oudtestamentische profetieën die hiernaar vooruitwijzen. Hij legt uit waarom de opstanding van Jezus zo belangrijk is en wat dat voor ons betekent.

Ook beantwoordt hij vragen als: Wat is de aard van ons opstandingslichaam? Zullen christenen bij hun dood worden geoordeeld door God?

Vervolgens geeft Derek Prince ook pastorale adviezen over hoe je kunt omgaan met het verlies van een geliefde.

Oorspronkelijke titel: The end of life's journey
Paperback: 168 pagina's, A5

Gerelateerde producten