Shop Doneer

Toetsing van wonderen & tekenen

Naast een prachtig instrument voor Bijbelse toetsing van bovennatuurlijke fenomenen, is dit boek ook een verzameling van fundamentele Bijbelse principes, recht uit het hart van de schrijver...

Prijs
€ 10,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Wereldwijd heeft de laatste jaren een explosie plaatsgevonden van wonderen en tekenen, zowel binnen de kerk als daarbuiten. Sommige ervan zijn Bijbels, andere bizar en onbijbels. Voordat we dit soort fenomenen omarmen, moeten we ons afvragen:

  • Is het een authentiek werk van de Heilige Geest?
  • Is het in harmonie met Gods Woord?
  • Hoe kan ik deze dingen toetsen?
  • Wat zijn de vruchten die uit deze beweging voortkomen?

Naast een prachtig instrument voor Bijbelse toetsing van bovennatuurlijke fenomenen, is dit boek ook een verzameling van fundamentele Bijbelse principes, recht uit het hart van de schrijver: onderscheiding tussen geest, ziel en lichaam; de vreze des Heren; de centrale rol van het kruis; een ootmoedig hart. Allemaal parels van onderwijs die veel breder toepasbaar zijn dan alleen in de context van wonderen en tekenen. Als we deze principes ter harte nemen, dan zal het ons beschermen tegen misleiding in haar meest brede zin - we zullen niet afdwalen van Gods weg met ons leven - maar Hem kennen en dagelijks met Hem wandelen.

Eerder verschenen onder de titel: Wonderen en tekenen, bescherming tegen misleiding.
Oorspronkelijke titel: Protection from deception - navigating through the minefield of signs and wonders
Paperback: 100 pagina's, A5

Gerelateerde producten