sluit
Shop Doneer

Vijanden die tegenover ons staan

Derek Prince waarschuwt tegen diverse vormen van 'toverij' binnen de Gemeente, zoals intimidatie, manipulatie en indoctrinatie. Satans uiteindelijke doel blijft hetzelfde: mensen tot zijn onderdanen maken.

Prijs
€ 13,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Manipulatie en Intimidatie : vormen van toverij in de Gemeente!

Christenen staan voortdurend bloot aan aanvallen en verleidingen van machten der duisternis. Het doel van de boze is mensen in zijn macht te krijgen en hen tot zonde te verleiden. Enerzijds worden Satans aanvallen driester en brutaler, anderzijds steeds sluwer. Oorlogen, terreur, drugsverslaving en seksueel geweld zijn duidelijke vormen van zijn tactiek. Dit soort bruut geweld is voor gelovigen gemakkelijk te herkennen. Maar Satan gebruikt ook subtielere wapens. We noemen de beloften van New Age, alternatieve geneeswijzen en allerlei vormen van occultisme. Nog gevaarlijker is het als Satan als een engel des lichts de Gemeente van Christus binnensluipt en daar slachtoffers maakt.

Daarover gaat dit boek. Derek Prince waarschuwt tegen diverse vormen van 'toverij' binnen de Gemeente, zoals intimidatie, manipulatie en indoctrinatie. Satans uiteindelijke doel blijft hetzelfde: mensen tot zijn onderdanen maken. Gevangen en betoverde christenen zijn geestelijk volkomen lamgelegd; ze zijn hun kracht en vrede kwijt en hebben het juiste zicht op het evangelie verloren.

Oorspronkelijke titel: The enemies we face
Paperback: 108 pagina's, klein formaat

Gerelateerde producten