Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Wachters op de muur

Waarom en wat we moeten bidden voor Israël. Dit boekje roept op tot dat gebed en laat iets zien van de geestelijke strijd die woedt achter het conflict in het Midden Oosten, die zich tevens vertaalt naar de wereldwijde media.

Prijs
€ 4,00
Voorraad
76
Aantal
Taal

Omschrijving

Jeruzalem, Ik heb wachters op de muur gezet die nooit zullen zwijgen dag noch nacht.

Vele jaren van gewapend conflict, politiek tegenstelling en moeizame onderhandeling hebben vrede in het Midden-Oosten nog steeds niet dichterbij gebracht. De reden hiervoor is dat de strijd in en rond Israël ten diepste niet politiek of economisch is van aard, maar geestelijk. Daarom is gebed van christenen wereldwijd een belangrijke sleutel voor de vervulling van Gods plan met Israël en van daaruit met de hele wereld.

Dit boekje roept op tot dat gebed en laat iets zien van de geestelijke strijd die woedt achter het conflict in het Midden Oosten, die zich tevens vertaalt nar de wereldwijde media. Het is belangrijk niet klakkeloos aan te nemen wat de media roepen, maar te blijven geloven in Gods heilsplan voor Israël en op basis van dat geloof te bidden voor de vrede van Jeruzalem.

Jeruzalem, Ik heb wachters op de muren gezet die nooit zullen zwijgen, dag noch nacht jullie die een beroep doen op de Heer, gun jezelf geen rust en gun Hem evenmin rust, totdat Hij Jeruzalem weer heeft gegrondvest en haar roem op aarde heeft bevestigd.

Dit boek is een geredigeerde transcriptie van twee studies: 'Our debt to Israel' en '40 days of prayer and fasting for Jerusalem'.
Paperback: 26 pagina's, A5

Gerelateerde producten

Beloofd land
€ 15,00
AANBIEDING
Hele set - Israël
€ 3,00