Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Dankzegging, Lofprijs & Aanbidding

Deze studie reikt drie sleutels aan die de effectiviteit van je gebedsleven revolutionair kunnen veranderen. De Bijbelleraar Derek Prince, die in zijn persoonlijke leven altijd grote nadruk legde op aanbidding en gebed, beschrijft in deze video, dankbaarheid als een levenshouding. Dankzegging is bovendien geen vrijblijvende optie, maar een Bijbelse opdracht, die iedere dag opnieuw Gods goedheid centraal stelt in je leven. Lofprijs brengt je in contact met Gods oneindige grootheid.

Prijs
€ 10,00
Voorraad
2
Aantal
Taal

Omschrijving

In drie korte toespraken behandeld Derek de Bijbelse aanwijzingen over dankzegging, lofprijs en aanbidding. Door deze drie 'instrumenten' uit het gebedsorkest leren we drie kanten van Gods karakter beter kennen: Zijn goedheid, Zijn grootheid en Zijn heiligheid.

God danken blijkt een Bijbelse opdracht te zijn, en de eerste stap in het naderen tot God. Iedere dag opnieuw kunnen we Gods goedheid centraal stellen in ons leven. Lofprijs is vervolgens onze gepaste reactie op Gods Koningschap en Zijn grootheid. En via dankzegging en lofprijs naderen we tot voor Gods troon, waar we Zijn heiligheid aanschouwen en Zijn stem verstaan.

Gerelateerde producten