Shop Doneer

Waarom Israël?

Wat is Gods plan met Israël en wat betekent dat voor ons?

Prijs
€ 10,00
Voorraad
0
Aantal
Taal

Omschrijving

In deze zeer indrukwekkende prediking schetst Derek Prince het enorme belang van Israël in Gods plannen voor de eindtijd. Vanuit de Bijbelse profetieën (waarvan er al vele zijn vervuld!) laat hij zien waarom Israël al decennia lang een centrale rol speelt in het wereldnieuws – en feitelijk in de wereldgeschiedenis. Ook begrijp je door deze prediking hoe belangrijk het is dat wij als Gemeente van Jezus Christus gehoor geven aan Gods roep om te bidden voor de vrede van Jeruzalem. Aan het eind van de prediking leidt Derek Prince de toehoorders specifiek in een gebed van bekering en toewijding aan Gods plan met deze tijd.

(Hoewel hij zich in deze prediking specifiek richt op Groot Brittannië waar hij deze preek hield, zijn de elementen van deze bekeringsoproep universeel toepasbaar voor de Kerk wereldwijd…)

N.B. In deze prediking somt Derek 13 Bijbelse profetieën op die reeds zijn uitgekomen, plus 3 die nog vervuld moeten worden. De precieze Bijbelverwijzingen die hierbij horen, kunt u vinden op onze website derekprince.nl, in de Bijbelstudie over Israël ‘Van wie is het Land?’

tijdsduur: 1 uur en 12 minuten