Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Israël

Eén van de unieke kenmerken van Dereks bediening is zijn liefde voor Israël. Derek geloofde dat God iedere belofte zou vervullen die Hij had gedaan aan Israël, en het was zijn verlangen dat het Joodse volk deze beloften van God ook zou geloven. Derek onderwees christenen wereldwijd over de plaats van Israël in Gods plan, en moedigde gelovigen aan om Gods uitverkoren volk lief te hebben en voor hen te bidden. In 2003 werd DPM Israël gestart onder leiding van George en Betty Jackson. Twee medewerkers van DPM-Israël, schreven hierover:

"DPM Israël richt zich erop de krachtige aspecten van Dereks bediening onder de aandacht te brengen – Geestvervuld leven, bidden en vasten, genezing en bevrijding. Tot nu toe helpt de bediening om een groot geestelijk vacuüm in de groeiende Israëlische kerk te vullen. Dereks boeken zijn zeer relevant in deze tijd en voor het land waar we wonen, o.a. vanwege de rol van Israël in de eindtijd."

Ieder jaar bezoeken duizenden reizigers Israël, en dankzij de steun van onze achterban hebben we nu de mogelijkheid om een exemplaar van Dereks boekje ‘Onze verantwoordelijkheid aan Israël’ te geven aan iedere Engelssprekende gelovige. Dit boekje is een geweldig hulpmiddel om de Kerk wereldwijd bewust te maken van Gods doel met het Joodse volk en hoe groot Zijn liefde voor hen is.

Ruim twintig procent van de bevolking van Israël bestaat uit mensen die uit Rusland zijn ‘thuisgekomen’ naar hun land, en er is ook een grote Joods-Ethiopische gemeenschap. Om alle gelovigen in Israël te kunnen bereiken, zijn we gaan samenwerken met DPM-Rusland, en worden er materialen van Derek geproduceerd in het Russisch, Engels, Amhaars en Hebreeuws – de meest gesproken talen onder de Joodse bevolking in Israël. Op deze manier kunnen we de kerken in Israël toerusten.

Investeer in mensen - Israël 2023

Lees over de recente ontwikkelingen in Israël en hoe het werk van DPM heeft bijgedragen aan de voorziening in Bijbelonderwijs.

Lees verder

Investeer in mensen - Israël 2018

Beste vriend/vriendin,14 mei 2018 viert Israël haar 70e verjaardagTegen alle verwachting in en ondanks voortdurende tegenstand, heeft de staat Israël overleefd - een bevestiging van Gods verbond met Zijn volk...

Lees verder