Shop Doneer

Zuid-Oost Azië

DPM Zuidoost Azie

Ons zendingswerk in Zuidoost-Azië begon in 1997, vlak voor Dereks bezoek aan een predikantenconferentie in Hyderabad, India. In die tijd was de vraag naar Dereks boeken in het Hindi en andere lokale talen het grootst. Op de conferentie in Hyderabad publiceerden we Dereks boek De pijlers van het christelijke geloof. Een van de voorgangers die de conferentie bezocht had, Pastor Rex uit Mudichur, Chennai, zei 23 jaar later tegen onze werkers:

“Dit boek schudde letterlijk mijn leven en denken door elkaar. Het heeft mijzelf en mijn bediening totaal veranderd. Het was alsof iemand de hersens uit mijn hoofd had gehaald, reinigde van al het afval dat erin was opgeslagen en vervolgens verving door kristalhelder onderwijs over de fundamenten van het christelijk geloof. Iedere predikant zou dit boek moeten aanschaffen en bestuderen.”

Inmiddels konden we meer dan 150.000 Bijbelschoolstudenten van Dereks materialen voorzien. De boeken en audiomaterialen zijn een bron van kennis en bemoediging voor veel voorgangers en evangelisten, die na het voltooien van de Bijbelschool hun eigen bediening opstarten.

In 2010 werd de noodzaak zichtbaar om niet-Engelstalige voorgangers in afgelegen gebieden te trainen. We stelden een eenvoudig maar effectief Bijbeltrainingsprogramma samen, waarbij we gebruik maakten van dertien van Dereks boeken over speerpunten van geloof en dienen.

Onze focus ligt op het toerusten van predikanten en zendingswerkers die weinig of geen Bijbelonderwijs tot hun beschikking hebben. Velen van hen gebruiken ons onderwijs op SD-kaarten, om hun eigen gemeenten van geestelijk voedsel te voorzien. Boeken als ‘Zegen of vloek’ helpen in de strijd tegen aanbidding van afgoden en andere vormen van afgoderij, die helaas heel gangbaar zijn in dit deel van de wereld.

Onze toekomstvisie

In de toekomst willen we trainers trainen, die Dereks onderwijs in hun eigen land en taal kunnen verspreiden, om zo het Lichaam van Christus toe te rusten in tijden van vervolging. Met dank aan onze trouwe partners kunnen we het mogelijk maken dat kerkleiders en gelovigen hun geloof kunnen wortelen in Gods Woord.

Vietnam update december 2023

Lees de getuigenissen over het krachtige evangelisatiewerk in Vietnam.

Lees verder

Investeer in mensen - India 2023

Lees over het werk van DPM in India en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - Zuidoost-Azië 2022

Lees over het werk van DPM in Zuidoost-Azië en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - India 2020

Lees over het werk van DPM in India en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - Cambodja 2019

Deze keer willen we graag een geweldig getuigenis uit Cambodja met u delen. Cambodja beleefde zijn donkerste periode tijdens het regime van de Rode Kmer van 1975 to 1979. Miljoenen...

Lees verder

Getuigenis DPM Pakistan

Een pastor uit Karachi had deze geweldige getuigenis na het lezen van ‘Life-Changing Spiritual Power’: “Een aantal jaren geleden heb ik beide benen en ook mijn boven en ondertanden verloren...

Lees verder