Shop Doneer

Verander de geschiedenis door bidden & vasten

Christenen kunnen de loop van de geschiedenis veranderen. In deze indrukwekkende, complete studie gaat Derek Prince in op de functie van de Kerk in de eindtijd.

Prijs
€ 14,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Christenen kunnen door bidden en vasten de loop van de geschiedenis veranderen.

"God heeft ons, zijn volk dat in Hem gelooft, gezag toegekend waardoor wij de bestemming van landen en hun regeringen kunnen bepalen. Hij verwacht van ons dat we dit gezag gebruiken, zowel voor zijn glorie alsook voor ons eigen welzijn. Als we dit niet doen, dan zijn we ook zelf verantwoordelijk voor de gevolgen. Dat is de boodschap van de bijbel, zowel in leer als praktijk. Bovendien wordt het gestaafd door de ervaring van vele gelovigen en het is terug te vinden in de geschiedenisboeken van vele, vele landen." (Derek Prince)

In deze indrukwekkende, complete studie gaat Derek Prince in op de functie van de Kerk in de eindtijd. Vanuit de geschiedenis laat de schrijver zien hoe christenen altijd invloed hebben gehad op het wereldgebeuren, door Bijbelse methoden van vasten en gebed.

In dit boek komt zowel de Bijbelse basis van het vasten als de praktische invulling ervan uitgebreid aan de orde. Hierbij maakt Derek Prince een onderscheid tussen vasten op persoonlijk niveau en collectief vasten als groep. Beide vormen behandelt hij.

Eenparigheid in gebed en vasten is een ongekende bron van kracht voor de Kerk, in een tijd dat de duisternis toeneemt en de wereld verlangt naar het openbaar worden van de kinderen van God. De schrijver onderbouwt zijn oproep tot bidden en vasten niet alleen vanuit vele Bijbelse voorbeelden, maar ook vanuit gebeurtenissen uit de recente wereldgeschiedenis.

Leer uit dit inspirerende boek hoe u verandering kunt bewerken - in uw gezin, uw kerk, uw plaats, uw land en de wereld, door twee machtige wapens: gebed en vasten.

Oorspronkelijke titel: Shaping history through prayer and fasting
Paperback: 170 pagina's, A5

Gerelateerde producten

Leer bidden
€ 15,00
Vasten
€ 1,00
Vasten
€ 9,00