sluit
Shop Doneer

De eindtijd, wat gaat er gebeuren?

De wederkomst van Christus is dichterbij dan je denkt. Een boek met Bijbels inzicht over de laatste dagen en onze houding als christen.

Prijs
€ 16,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Als je bedenkt dat minstens een vierde deel van de Bijbel bestaat uit voorspellende profetie, dan kan het niet anders of we worden in deze tijd als een magneet naar haar bladzijden toegetrokken... Om ons heen volgen berichten van etnische conflicten, de opwarming van de aarde, godsdienstige oorlogen, hongersnood en aardbevingen elkaar steeds sneller op. En terwijl ook de menselijke verharding en eenzaamheid schrikbarend toenemen, stellen miljoenen mensen zich de vraag: Wat gaat er gebeuren?

In dit boek helpt Derek Prince je aan de antwoorden, niet op basis van feilbare menselijke profetie, maar rechtstreeks uit de beste bron voor alle werkelijke toekomst-kennis: Gods profetische Woord. Vele eindtijd-thema's komen voorbij:

  • Tekenen in de hemel
  • De antichrist
  • Gods belofte voor Israël
  • Jezus' wederkomst
  • ... en veel meer

Ook al zijn er 'geheimenissen' die verborgen blijven, er is ook veel wat wel geopenbaard is en wat we beslist moeten weten om ernaar te handelen. Maak je klaar voor de voltooiing van Gods plan met jou persoonlijk, en voor jouw rol in een overwinnende Kerk die haar opdracht volbrengt!

Oorspronkelijke titel: Prophetic guide to the endtimes, facing the future without fear
Paperback: 220 pagina's, A5

Gerelateerde producten