Shop Doneer

Doop in de Heilige Geest

De volheid van Gods Geest kan ook in jouw leven komen, als hulp in je dagelijkse wandel met Christus – in liefde, genade en de kracht van God...

Prijs
€ 11,00
Aantal
Taal

Omschrijving

De vervulling met de Heilige Geest, door de doop in de Heilige Geest. Dit onderwerp blijft altijd actueel, want vroeg of laat verlangt iedere wedergeboren christen naar Gods dagelijkse, persoonlijke leiding en meer bovennatuurlijk kracht in zijn leven.

Derek Prince onderwijst inspirerend de Bijbelse waarheden over de doop in de Geest en het effect ervan in ons leven. Deze Nederlandse uitgave bevat twee studies in één:

1.De Heilige Geest in jou - Deze studie leert ons de actieve werking van de Heilige Geest in ons leven begrijpen, en we zien de gevolgen ervan voor onze aanbidding en ons contact met God, het zien van zijn plan, ons begrip van de bijbel en onze groei in het bovennatuurlijke.
2.De doop in de Heilige Geest – In dit deel gaat Derek Prince dieper in op de gebeurtenis zelf, de Pinkster-ervaring van de discipelen in de bijbel, en de vertaling daarvan naar ons eigen leven.

De volheid van Gods Geest kan ook in jouw leven komen, als hulp in je dagelijkse wandel met Christus – in liefde, genade en de kracht van God.

Oorspronkelijk titels: The Holy Spirit in you & Baptism in the Holy Spirit
Paperback: 110 pagina's, A5

Gerelateerde producten