sluit
Shop Doneer

God incognito

Als we de Bijbel lezen, zien we dat God Zich vaak op verrassende manier aan de mens openbaart. Hij 'vermomt' Zich om tot ons door te dringen. Zijn grootste vermomming was de gedaante van Zijn Zoon.

Prijs
€ 10,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Wat hebben een wit paard, een kind en een timmerman met elkaar te maken? Het zijn enkele van de vele 'vermommingen' waarmee God ons benadert. God gaat regelmatig 'incognito', om Zijn kinderen uit te dagen de vele aspecten van Zijn wezen te leren kennen. Zo ontvangen we steeds diepere openbaring van wie Hij is.

Toch is er maar één ultieme expressie van Gods karakter en Zijn eeuwige heilsplan: Jezus Christus, Gods Zoon. Daarom behandelt dit boekje tevens vele titels die Jezus toekomen: Wonderbare Raadsman, Lam van God, het Eeuwige Woord, Leeuw van Juda, Vredevorst, Redder, en nog meer.

Deze bemoedigende studie brengt je ziel tot rust, wetend dat een Almachtige God, wiens persoonlijkheid oneindig veel aspecten heeft, jou heel persoonlijk kent. Hij nodigt je uit om Hem ook steeds beter te leren kennen!

Oorspronkelijk titel: God's disguises & Titles of Jesus
Paperback: 146 pagina's, klein formaat

Gerelateerde producten