Shop Doneer

Gods levende Woord

Op zoek naar een Bijbels dagboek voor het hele jaar? Begin iedere dag met levensveranderend onderwijs van Derek Prince in 52 jaarthema's, zoals: het bloed van Jezus, afwijzing, geestelijke strijd, het kruis, volharding, genezing etc.

Prijs
€ 25,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Gods levende Woord is een levensveranderend en diepgaand dagboek voor het hele jaar, samengesteld uit de rijke erfenis aan Bijbelonderwijs die Derek Prince naliet.

Jezus' plaatsvervangende offer aan het kruis, de kracht van Zijn bloed, zegen of vloek, lichamelijke genezing, onze identiteit als Gods kinderen, de geestelijke strijd in ons denken... en vele andere thema's en principes die we van Derek Prince kennen, worden systematisch en helder behandeld in dagelijkse overdenkingen.

Deze zijn echter ingedeeld in weekthema's, die worden onderstreept met een dagelijks herhaalde proclamatie en samenvattend gebed. Zo kun je als lezer reageren op de boodschap en deze persoonlijk en praktisch toepassen.

Wie in een jaar tijd echt wil groeien in zijn relatie met God door het kennen van Zijn Woord, heeft hiermee het juiste boek in handen!

Oorspronkelijke titel: Declaring God's Word
Hardcover: 430 pagina's, A5

Gerelateerde producten