Shop Doneer

Heiligheid is geen optie

Derek Prince betoogt in dit boek dat heiligheid geen vrije, optionele keuze is. Nee, voor een discipel van Jezus zit heiligheid in zijn basispakket! Dan is het dus heel belangrijk om goed te begrijpen wat heiligheid is (en wat niet).

Prijs
€ 15,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Hoezo ‘Heiligheid is geen optie’? Is het thema heiligheid te hoog, te onhaalbaar? Of te beladen? Of is het misschien juist wat ‘achterhaald’, nu we vandaag zoveel meer begrip hebben van genade? Niets van dat alles! Derek Prince betoogt in dit boek dat heiligheid geen vrije, optionele keuze is; je kunt het wel of niet kiezen in je winkelkarretje van het hedendaagse supermarkt-christendom... Nee, voor een discipel van Jezus zit heiligheid in zijn basispakket! Dan is het dus heel belangrijk om goed te begrijpen wat heiligheid is (en wat niet). Er heerst namelijk veel misverstand, door misbruik of juist verwaarlozing van het begrip ‘heiligheid’.

Enkele van Dereks stellingen uit dit boek helpen je alvast op weg:

  • Heiligheid is een uitdrukking van onze relatie met de Heer
  • Heiligheid is niet het naleven van een set regels
  • Heiligheid is een status die we in Christus al hebben, maar ook een voortdurende groei, die God zelf in ons leven bewerkt
  • Heiligheid betekent dat God je apart zet voor een speciale opdracht...

Dit boek is voor mensen met ruggengraat, volhouders, want heiligheid kost je alles. Maar de prijs is al betaald. Je hoeft alleen maar in te stappen om het prachtige geheim van heiligheid, Gods karakter, te ontdekken!

Oorspronkelijke titel: Set apart for God
Paperback: 192 pagina's, A5

Gerelateerde producten