Shop Doneer

Het actieve, krachtige Woord

Gods heerlijke, krachtige Woord brengt ons geloof, licht, voedsel, bekering, genezing en overwinning. Het Woord is bovendien door God geademd; het is de Heilige Geest die het Woord levend en praktisch voor ons maakt, en zo ons hele wezen verandert!

Prijs
€ 6,00
Aantal
Taal

Omschrijving

De onderwijsbrieven van Derek Prince zijn heldere, richtinggevende studies over uiteenlopende onderwerpen, om het Lichaam van Christus wereldwijd op te bouwen. In dit boekje zijn zes van deze brieven gebundeld. In de eerste drie brieven staat het actieve krachtige Woord van God centraal. Gods heerlijke, krachtige Woord brengt ons geloof, licht, voedsel, bekering, genezing en overwinning. Het Woord is bovendien door God geademd; het is de Heilige Geest die het Woord levend en praktisch voor ons maakt, en zo ons hele wezen verandert! In de derde brief leren we hoe Gods Woord onze voortdurende bron van hoop is. Andere onderwerpen in dit boekje zijn: Wachters voor de landen (over Gods plan voor Israël en de landen); Geloof als gave en Geloof als vrucht.

Een introductie

"Als je naar een dokter gaat, wil je natuurlijk zeker zijn dat hij weet waar hij het over heeft. Van een arts verwachten we dat hij ons kan vertellen hoe we ziekten kunnen voorkomen, pijn en aandoeningen kunnen genezen en hoe we fit en gezond kunnen blijven. We willen dat hij of zij voldoende ervaring heeft, maar ook dat hij de benodigde opleiding heeft gehad. Wie zou een dokter raadplegen die nooit een medicijnstudie heeft gevolgd, nooit de boeken heeft bestudeerd en niet op de hoogte is gebleven van recente medische ontwikkelingen? Hoe geschikt is zo iemand om andere mensen op een succesvolle manier te helpen?

Iets soortgelijks geldt voor ons als christenen ten aanzien van Gods Woord. We kunnen alle mogelijke 'veldervaring' hebben, maar als we het boek niet hebben bestudeerd - als we niet kunnen terugvallen op het gezaghebbende handboek - zullen we niet succesvol zijn in overwinnend leven."

Paperback: 96 pagina's, klein formaat

Gerelateerde producten