Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Het geheim van een goed huwelijk

De sleutel voor blijvend geluk... Gods ideeën of menselijke oplossingen... Gods geheim achter seksualiteit...

Prijs
€ 5,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Er bestaat een geheim dat blijvend (en zelfs voortdurend groeiend!) huwelijksgeluk garandeert. Dit geheim is helaas voor massa's mensen vandaag de dag inderdaad geheim gebleven... Verwarring, echtscheiding, en eenzaamheid zijn het gevolg. Dit boekje doet daar iets aan en vertelt je over een prachtig plan dat God ontwierp; twee mensen leren elkaar kennen op een manier die onbeschrijfelijke vervulling geeft. Dit boekje bevat heldere antwoorden voor alle jonge mensen vandaag - getrouwd of nog niet - op belangrijke vragen als: Wat is de betekenis van het huwelijk? Waarom niet samenwonen? Wat is het gevaar van seks voor het huwelijk? Welke functie hebben man en vrouw in een huwelijksrelatie?

Is er écht een geheim voor een succesvol huwelijk? „Ik geloof dat dat er is” zegt Derek Prince in dit boek, „en het ligt besloten in de bladzijden van één uniek boek, de bijbel!” Vervolgens leidt hij de lezer stap voor stap in het geheimenis van het huwelijk, zoals God het heeft ingesteld vanaf de schepping. De sleutel is toewijding door een verbond. Dit boek bevat een diep, geestelijk principe dat niet alleen uw huwelijk, maar ook uw relatie met God en met andere christenen ingrijpend en voor altijd kan veranderen. In het laatste hoofdstuk maakt de auteur het onderwijs praktisch door u als lezer mee te nemen in eenvoudig maar levensveranderend gebed.

Dit is een boekje dat bij geen enkele bruiloft mag ontbreken als cadeau.

Oorspronkelijke titel: Onderdeel van een bewerkt transcript van Dereks radioprogramma. Titel van uitzending: 'The key for a succesful marriage.'
Paperback: 42 pagina's, A5

Gerelateerde producten