Shop Doneer

Het huwelijk, een verbond

Het geheim van het huwelijk is toewijding door verbond: sterven aan jezelf om twee levens één te maken. Prachtig cadeau voor bruiloft of jubileum.

Prijs
€ 11,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Is er een geheim voor een succesvol huwelijk? 'Ik geloof dat dat er is' zegt Derek Prince in dit boek, 'en het ligt besloten in de bladzijden van één uniek boek, de Bijbel!' Vervolgens leidt hij de lezer stap voor stap in het geheimenis van het huwelijk, zoals God het heeft ingesteld vanaf de schepping. De sleutel is toewijding door een verbond. Dit boek bevat een diep, geestelijk principe dat niet alleen je huwelijk, maar ook je relatie met God en met andere christenen ingrijpend en voor altijd kan veranderen. Een aantal van de vragen die in 'Het huwelijk een verbond' beantwoord worden zijn:

  • Is er een geheim voor een succesvol huwelijk?
  • Waarom slagen sommige echtparen en falen andere?
  • Wat zit er in een verbond dat het huwelijk zo sterk en stabiel maakt?
  • Wat is het principe achter de 'verbondsgedachte'?

In het laatste hoofdstuk maakt de auteur het onderwijs praktisch door jou als lezer mee te nemen in eenvoudig maar levensveranderend gebed.

De Bijbelse lessen in dit boek zijn een verrijking voor getrouwde stellen én alleengaanden, als voorbereiding op het huwelijk en voor een dieper begrip van Gods verbond met ons. Tip: Dit boek is een waardevol trouwcadeau voor nieuwe echtparen!

Oorspronkelijke titel: The Marriage covenant
Paperback: 120 pagina's, A5