Shop Doneer

Het Kruis - je kunt er niet omheen

Dit boek is een studie boek over de waarde van het Kruis. Wat betekent het Kruis in ons leven als kinderen van God? En waarom heeft het Kruis een essentiële rol?

Prijs
€ 10,00
Voorraad
7
Aantal
Taal

Omschrijving

Over veel onderwerpen op het christelijk erf mogen de meningen verschillen, maar over één boodschap valt niet te onderhandelen: Jezus' plaatsvervangende offer aan het Kruis! Het is de enige basis voor het christelijk geloof; het ultieme bewijs van Gods liefde, de centrale boodschap van het universum, die van levensbelang is voor ieder mens op aarde. Het is ook de basisboodschap die al het andere Bijbels onderwijs effectief maakt.

Op unieke wijze ontvouwt Derek Prince in deze diepgaande studie vele basiswaarden van het christelijk leven. Tijdens het lezen wordt iedere christen, 'pasbekeerd' of al 'volwassen', steeds opnieuw gezegend, maar ook uitgedaagd door de principes van het Kruis. Onder meer:
- Het Kruis
- Vergeving en genezing
- Waarde in God
- Genade of wet?
- Afrekenen met hoogmoed
- Eeuwige bestemming

Als Gods kinderen het Kruis weer centraal stellen, is de Gemeente niet langer zwak en verdeeld, maar wordt Gods kracht ten volle zichtbaar.

Paperback: 100 pagina's, A5

Gerelateerde producten