sluit
Shop Doneer

Hoger = lager

Hoger is lager, oftewel: als je hogerop wilt komen, dan moet je omlaag - op je knieën. Dit boekje is een oproep tot nederigheid als basis van je leven, want meer van God betekent automatisch minder van jezelf.

Prijs
€ 8,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Hoger is lager, oftewel: als je hogerop wilt komen, dan moet je omlaag - op je knieën. Dit boekje is een oproep tot nederigheid als basis van je leven, want meer van God betekent automatisch minder van jezelf.

Het is een geestelijke wet, net zo vanzelfsprekend en werkzaam als bijvoorbeeld de wet van de zwaartekracht, zegt Derek Prince. En toch worden miljoenen christenen vandaag sterk beïnvloed door de wereld om ons heen, waarin trots en zelfverhoging normaal zijn geworden. Leer de identiteit van de vijand herkennen en reageer door op te staan in de identiteit van Jezus, die zichzelf vernederde tot in de dood.

Wie de durf heeft dit fundamentele principe te omarmen en regelmatig de koers van zijn leven bij te stellen 'naar beneden', zal door God verhoogd worden en regeren met Christus – nu en straks.

Oorspronkelijke titel: The way up is down
Paperback: 100 pagina's, klein formaat

Gerelateerde producten