Shop Doneer

Koers houden in de storm

Hoewel de Bijbel spreekt over de voorspoed van christenen, blijft het lijden ons niet altijd bespaard. Ons leven kunnen we dan ervaren als een heftige 'storm'. Maar hoe kunnen we als christenen 'koers houden' in deze storm? In dit boek tracht Derek een antwoord te geven op deze vraag. Dit doet hij onder andere aan de hand van het boek Job.

Prijs
€ 12,50
Aantal
Taal

Omschrijving

Heb je je weleens afgevraagd: Als God van me houdt, waarom moet ik dan door deze beproeving heen? Of: Waarom is er zoveel ellende, lijden en verdrukking in de wereld?

Gods kinderen komen nog steeds beproevingen en moeiten tegen op hun levensweg. Maar er is één factor die gelovigen net iets anders maakt: hoop! Vanuit het verhaal van Job moedigt Derek Prince je aan om je moeilijkste problemen en uitdagingen frontaal te lijf te gaan - met hoop…!

Deze principes houden je stevig en stabiel, als je in je leven door stormen heen moet. Deze studie…

• geeft je inzicht in de rol van satan in de stormen van je leven
• rust je toe om in moeilijke situaties te reageren vanuit rust en vertrouwen
• leert je diepe lessen uit het leven van Job, die door moeite heen een levensveranderende ontmoeting kreeg met Gods heiligheid

Ontvang vrede en troost, door te rusten in Gods goedheid, kracht en liefde – ongeacht voor welke uitdagingen je bent komen te staan!

Oorspronkelijke titel: Why bad things happen to God's people
Paperback: 140 pagina's, A5