Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Leven als zout en licht

In dit boek legt Derek uit hoe wij als christenen zout en licht kunnen én moeten zijn, om zo verandering te brengen in ons land. God roept Zijn volk op om Zijn Naam bekend te maken!

Prijs
€ 15,00
Aantal
Taal

Omschrijving

De wereld wacht op het zichtbaar worden van Gods kinderen.

Jullie zijn het zout van de aarde…
Jullie zijn het licht van de wereld…
Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen blijven.

Mattheüs 5:13-14

Iemand beschreef het moment dat de Heer Jezus na Zijn hemelvaart terugkwam in de hemel. De engelen aanbaden en verwelkomden Hem, en zeiden hoe geweldig het was wat Hij had gedaan. Eén engel zei:

  • 'Heer, U heeft alles volbracht! De prijs is betaald. U heeft redding mogelijk gemaakt. Wat is Uw plan om deze boodschap te brengen aan hen die het nodig hebben?...'
  • 'Nou, Ik heb daar beneden een aantal discipelen...'
  • 'Maar Heer, U weet toch hoe onbetrouwbaar ze zijn geweest? Ze hebben U niet begrepen… U teleurgesteld… U verloochend… Wat als ze het nou niet gaan doen? Wat is Uw alternatieve plan?' De Heer antwoordde:
  • 'Ik heb geen alternatief plan.'

Dat is de realiteit vandaag, zegt Derek Prince in dit confronterende boek. Jij en ik, Gods kinderen, zijn Gods plan om deze wereld te bereiken met de boodschap van redding! Veel landen staan mogelijk voor de grootste crisis van hun hele geschiedenis. Wij zijn als zout en licht, en dat is niet alleen maar een kwestie van ‘vertellen’… Het gaat ook om geestelijke wapens die we moeten leren gebruiken: gebed, vasten, getuigenis, lofprijs.

Dit confronterende, uitdagende boek bevat alle Bijbelse toerusting die je nodig hebt om te leven als zout en licht. Wordt deel van Gods plan om jouw leven en dat van velen in je omgeving blijvend te veranderen.

Oorspronkelijke titel: Living as salt and light
Paperback: 205 pagina's, A5

Gerelateerde producten