Shop Doneer

Lucifer ontmaskerd

Een prachtig boek over de strategie van satan om ons leven te verwoesten, maar ook over Jezus, die een veel beter plan van persoonlijke vrijheid voor ons bewerkte aan het kruis!

Prijs
€ 11,00
Aantal
Taal

Omschrijving

De val van Lucifer luidde de strijd der eeuwen' in. En of je het wilt of niet, jij bent betrokken bij dit wereldomspannende conflict.

In dit boek, Lucifer ontmaskerd, beschrijft Derek Prince het streven van satan, de gevallen aartsengel, om de harten en het denken te winnen van het hele menselijk ras. Hij geeft inzicht in de strategie van de vijand, die voortdurend probeert mensen te verstrikken in zonde, door hun denken te beïnvloeden. Maar dan komt kracht van het Kruis! De ultieme overwinning die Jezus voor ons behaalde, mogen (en moeten) wij toepassen in ons leven. Hiervoor reikt de schrijver ons - naast bekende principes over geestelijke strijd - een aantal verrassende wapens aan: De Heilige Geest brengt ons in een persoonlijke relatie met Jezus, waardoor ons karakter groeit en we vijf bevrijdingen ontvangen. Het kruis maakt ons vrij... - van het kwaad - van zelfgerichtheid - van de wet - van ons vlees - van de wereld Deze diepe, bemoedigende boodschap legt een directe link tussen geestelijke strijd en Gods karaktervorming in ons leven.

Oorspronkelijke titel: Lucifer exposed - the devil's plan to destroy your life
Paperback: 114 pagina's, A5