Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Van vloek naar zegen

Een verkorte uitgave van het boek Zegen of vloek, aan u de keus; een principe dat uw leven totaal kan veranderen. Dit wil u brengen naar de vrijheid en zegen die God voor u in gedachten heeft.

Prijs
€ 8,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Het principe van zegen of vloek wordt steeds actueler. Steeds meer mensen - ook christenen - worden zich bewust van krachten die werkzaam zijn in hun leven, waar ze geen vat op kunnen krijgen. Of het nu gaat om terugkerende relatieproblemen, herhaaldelijke ongelukken, zakelijke mislukking of ziekte, ze hebben het gevoel rond te draaien in een kringetje, zonder een aanwijsbare natuurlijke oorzaak. Deze situaties zijn vaak het gevolg van een vloek, die bijvoorbeeld veroorzaakt kan zijn door betrokkenheid bij occultisme of antisemitisme. Soms is zo'n vloek een erfenis van het voorgeslacht.

Derek Prince werkt het kort en bondig uit in dit handzame boekje. En wat méér is: hij reikt ook de oplossing aan! Door het offer van Jezus is totale vrijheid bewerkt van iedere vloek die satan probeert werkzaam te houden in ons leven. Dit boekje is een eerste kennismaking met de waarheid van 'Zegen of vloek', een principe dat je leven totaal kan veranderen, je de vrijheid en zegen brengt die God voor jou in gedachten heeft.

Oorspronkelijke titel: Explaining blessings and curses
Paperback: 52 pagina's, A5

Gerelateerde producten