Geven

Ben je gezegend door het onderwijs van Derek Prince? Zou je dan willen overwegen om DPM te helpen ook anderen te zegenen? Je gift maakt een wereld van verschil!

Voor het werk van DPM zijn we afhankelijk van giften. We stellen een eventuele gift dan ook bijzonder op prijs. U kunt rechts van dit bericht een eenmalige gift overmaken met internetbankieren of een machtiging. Mocht u uw gift zelf willen overschrijven, dan kunt u dat doen naar: NL11SNSB0879678216 of BE14000325472483 o.v.v. gift.

U kunt hier ook een periodieke gift geven, d.m.v. een automatische machtiging. Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.

Je kunt eventueel kiezen waar jouw gift wordt ingezet:

  • Gift waar meest nodig
  • Gift voor DPM Nederland: (hieruit worden o.m. de verspreiding van de onderwijsbrieven in Nederland, het maken en plaatsen van video’s op Youtube, het rondsturen van gratis overdenkingen en het ontwikkelen van de mobiele DPM app betaald. Maar ook extra bijdragen aan projecten in het buitenland.)
  • Wereldwijde zending: druk en distributie van Bijbelonderwijs in o.m. China, Rusland, Israël, Zuid-Oost Azië, Oost-Europa, Midden Oosten, etc.
  • Specifieke projecten: Je kunt er ook voor kiezen om specifiek te geven voor de dagelijkse overdenkingen, cursussen of onderwijsbrieven

ANBI

Derek Prince Ministries Nederland is een ANBI-stichting. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- en/of vennootschapsbelasting. Om te voldoen aan de regelgeving die hiervoor geldt, vindt u hier alle documenten die door de ANBI-wetgeving zijn voorgeschreven.


Hartelijk dank voor je gift!

Periodieke gift

Geef aan met welke regelmaat je ons machtigt voor een gift.
Vul dit veld in als je een periodieke gift wilt geven voor een ander project van DPM.
Geef hier aan dat je akkoord gaat met onze privacy voorwaarden

Gerelateerd