Shop Doneer

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over de cursussen van DPM Nederland. Je vindt hier onder andere informatie over:

 • Cursuslessen
 • Nieuw account aanmaken
 • Hoe in te loggen
 • Aanmeldingssleutel
 • Wat te doen bij vertraging

Vragen over online cursussen DPM Nederland

Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer komen de lessen online?

Als je je hebt ingeschreven voor een cursus, komt er elke week op vrijdag om 18.00 uur een nieuwe les online te staan. Hiervan krijg je ook een herinnering toegestuurd via de mail.

Moet ik de lessen direct maken, of kan het ook op een later moment?

Iedere vrijdag om 18.00 uur komt er een les online, maar je hoeft de les niet op dat moment te maken. De lessen blijven een aantal maanden online staan. Je maakt de les wanneer het jou uitkomt. Je hoeft de les niet in één keer af te maken. Je kunt de les tussentijds opslaan en later weer verdergaan.

Hoe maak ik een nieuw account aan in de cursusomgeving?

Klik hier om in te loggen in de cursusomgeving.

 1. Heb je al eerder een cursus bij DPM gevolgd, dan kun je inloggen met je e-mailadres en jouw persoonlijke wachtwoord.
  Is dit je eerste keer? Klik dan op 'Nieuw account maken'.
 2. Vul de gegevens in en voltooi de aanmelding.
 3. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Hoe log ik in?

Allereerst ga je naar de cursusomgeving om in te loggen: courses.derekprince.com. Zodra je je bevindt in op de website van de cursusomgeving, kun je inloggen. Je kan boven in de rechterhelft van je scherm je e-mailadres en je persoonlijke wachtwoord invullen. Klik eventueel hier voor een duidelijke video met inloginstructies.

Waar vind ik de aanmeldingssleutel voor de cursus?

De aanmeldingssleutel voor deze cursus is te vinden in de bevestigingsmail van je inschrijving. Let op: in de e-mail wordt deze aanmeldingssleutel een 'toegangssleutel' genoemd.

Ik loop achter met het maken van de lessen. Hoe lang blijft de cursus nog open staan?

De cursus blijft na de laatste les nog zeker drie maanden open staan. Mocht het zo zijn dat je door omstandigheden de cursus toch niet kunt afronden, laat ons dit dan even weten. We kunnen de cursus dan langer online laten staan.

Hoe kan ik een les pauzeren?

Als je aan een les begonnen bent, hoef je deze niet in één keer af te maken. Je kunt de les tussentijds opslaan en later weer verdergaan. Om dit te doen, ga je naar de laatste vraag van de les en klik je op 'volgende'. Je ziet nu een samenvatting van de les. Klik nu op het kruisje rechts bovenaan om de pagina af te sluiten. Klik NIET op les beëindigen, want dan kun je later de les alleen opnieuw maken. De volgende keer dat je de les opent, klik je op ga verder met de laatste poging.

Hoe kan ik de ondertiteling aanzetten in Dereks video's?

Alle video's van Derek Prince die we in de cursussen hebben opgenomen, zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. Je moet deze soms alleen nog zelf activeren. In de onderstaande video zie je hoe dat moet:

 1. Start de video.
 2. Zet het geluid aan door op het symbool van de luidspreker te klikken (links onderin).
 3. Klik op het symbool van het toetsenbord (rechts onderin). De ondertiteling staat nu aan. Is deze Nederlands? Dan ben je klaar en kun je de video verder kijken. Is de ondertiteling Engels? Ga dan naar stap 4.
 4. Klik op het symbool van het tandwiel (rechts onderin). Klik op Ondertiteling en kies Nederlands. De ondertiteling is nu veranderd naar Nederlands. Je kunt de video nu bekijken!

Ik zie de cursussen in een andere taal. Hoe kan ik dit aanpassen?

Zodra je bent ingelogd, zie je onder het logo van DPM een taakbalk. In die taakbalk zie je een land aangegeven staan. Je kunt op dit land klikken en kiezen voor Nederland. Je krijgt nu alle cursussen in het Nederlands te zien.

Zie onderstaande afbeelding voor verduidelijking:Mocht je een andere vraag hebben, dan kun je deze stellen via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 13.00 uur bereikbaar op 0251-255044.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Bel ons of stel hem via dit formulier en we nemen z.s.m. contact met je op.

Geef hier aan dat je akkoord gaat met onze privacy voorwaarden