Het is bijna vaderdag! Verras je vader met inspirerend onderwijs van Derek Prince. Klik hier om de Vaderdagactie te bekijken.

sluit
Shop Doneer

Zending

'Reaching the unreached, teaching the untaught, touching the untouched', of in het Nederlands 'Bereik de onbereikten, onderwijs hen die geen onderwijs hebben ontvangen, omhels hen die vermeden worden'.

Dit is de slogan van Derek Prince Ministries Internationaal. Zoals het bekende vers uit Mattheüs 28 ons oproept: '…en leert hen onderhouden al wat ik u bevolen heb…' Derek Prince wijdde zijn leven aan deze roeping: wereldwijd mensen te leren hoe ze Gods Woord kunnen toepassen. Wij als DPM zetten die bediening voort, ook – of misschien wel juist- onder de bevolkingsgroepen die nauwelijks toegang hebben tot levend en praktisch bijbelonderwijs.

We maken Dereks onderwijs beschikbaar in meer dan 100 talen en meer dan 150 landen. Derek Prince Ministries staat hier echter niet alleen in, maar werkt met wereldwijd vele tienduizenden partners zoals u, die deze onderwijsbediening steunen met gebed en giften.

Als je DPM wereldwijd wilt steunen door gebed, klik dan hier voor onze gebedskalender.

Investeer in mensen - Israël 2023

Lees over de recente ontwikkelingen in Israël en hoe het werk van DPM heeft bijgedragen aan de voorziening in Bijbelonderwijs.

Lees verder

Investeer in mensen - Afrika 2023

Lees getuigenissen van christenen in Afrika en hoe het werk DPM heeft bijgedragen aan de voorziening in Bijbelonderwijs.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2023

Het team van DPM China werkt onophoudelijk om gelovigen te helpen stand te houden in de storm. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Veranderde levens in Oost-Europa - 2022

Lees hoe Igors leven veranderde en hoe Dereks Bijbelonderwijs tot zegen is in Oost-Europa.

Lees verder

Investeer in mensen - Midden Oosten 2022

Lees opbouwende getuigenissen over wat levensveranderend Bijbelonderwijs in mensenlevens doet in het Midden Oosten.

Lees verder