Ontdek de kracht van gebed 🙏 met onze online cursus 'Leer bidden'!

sluit

China

DPM China

Het werk van DPM in China begon in 1984. Het begon met Ross Paterson, een man die 10 jaar had gediend in Taiwan en vloeiend Mandarijn spreekt. In 1983 bezocht hij China voor het eerst en hoorde Gods woorden: breng het onderwijs van Derek Prince naar China. Zodoende zocht Ross contact met Derek die meteen zijn toestemming en zegen gaf. Het huidige kantoor is in Singapore.

Ross werkt samen met een radio-omroep in Hong Kong om elke dag een vijftien minuten durend programma uit te zenden. De Engelse radio programma's 'Today with Derek Prince' en "The workman God approves" zijn vertaald naar het Mandarijn en zijn samen een zesjarig programma. Het was direct ontzettend populair waardoor de radio uitzendingen nu al 35 jaar lopen en gedownload kunnen worden van de website. Om het onderwijs toegankelijker te maken voor de Chinezen heeft Derek de naam Ye Guang-Ming gekregen, de betekenis hiervan is: Helder Licht.

In 1995 startte een groot project om een miljoen exemplaren van "De Pijlers van het christelijk geloof" te drukken en verspreiden in China voor 2000. Met Gods hulp is dit doel behaald aan het eind van 1999. Eind 2012 zijn meer dan tien miljoen exemplaren van Derek Prince' titels verspreid in China.

Naast de boeken is er ook veel vraag van Chinese christenen en voorgangers naar audio-onderwijs. Er worden per maand 50.000 cd's en dvd's geproduceerd, en gratis verspreid naar verschillende delen van China. Dit is een uitkomst voor de plattelands gebieden waar het niet vanzelfsprekend is om te kunnen lezen.

Inmiddels hebben China en het onderwijs van Derek elkaar ontdekt. Maar er is nog een lange weg te gaan, de Chinese kerk is gigantisch, en de huidige hoeveelheid materialen vervult nog steeds maar een klein deel van de vraag naar Dereks onderwijs.

Investeer in mensen - China 2021

Het werk van DPM in China gaat door. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2020

Lees over het werk van DPM in China en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2018

HELP CHRISTENEN IN CHINA OM TE GAAN MET NIEUWE VERVOLGINGBeste vriend, vriendin, Hartelijke groet vanuit ons DPM China Zendingsteam!Allereerst wil ik u namens onze vele werkers in China heel hartelijk...

Lees verder