Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

China

DPM China

Het zendingswerk van DPM in China begon in 1984. Ross Paterson, een Britse zendeling, had zich tien jaar lang voorbereid in Taiwan. Hij hoorde de Heer tot hem spreken dat hij 'Derek Prince’ onderwijs naar China moest brengen'. Ross gehoorzaamde Gods roeping en samen met zijn team bracht hij Dereks Bijbelonderwijs naar miljoenen Chinese christenen in en buiten China.

China kent de grootste christelijke bevolking ter wereld. Elke dag komen duizenden mensen in China tot geloof. Deze geweldige groei kent ook uitdagingen. Veel nieuwe gelovigen vinden het lastig om de Bijbel te begrijpen. Bovendien zijn veel Chinese predikanten niet goed toegerust om hun groeiende gemeenten te discipelen. Zij hebben geen toegang tot Bijbelonderwijs en weinig of geen middelen om hun gemeenten te helpen wortelen in Gods Woord.

We geloven dat God ons heeft geroepen om dit te veranderen. We rusten de christelijke werkers en gelovigen in China toe met Dereks diepgaande Bijbelonderwijs en helpen hen Gods Woord te bestuderen.

Zo verspreiden we digitaal onderwijs via diverse Chinese social mediakanalen als WeChat en twee Chinese taalwebsites. We rusten voorgangers toe met Dereks Bijbelonderwijs op USB-apparaten en oudere leiders en gelovigen met Dereks boeken in het Chinees.

Getuigenissen uit China

Dankzij de steun van onze trouwe partners, konden wij de afgelopen vier decennia miljoenen gelovigen in China bereiken en toerusten. Dit zijn twee van hun getuigenissen:

“Ik ben voorganger in China. Twintig jaar geleden ben ik diep gezegend door de lessen in ‘Van vloek naar zegen’. Ik heb wonderbaarlijke genezingen gezien toen ik het onderwijs begon toe te passen! Nu vraag ik zelf om hulp, want ik heb meer preken en materialen van Derek Prince nodig.”
“Bedankt voor Dereks onderwijs op het WeChat-platform. Ik merk dat ik er geestelijk door groei. Het heeft mijn kijk op mijn man en gezin vernieuwd; het heeft mijn huwelijk gered en ook mijn man veranderd. Ik dank de Heer voor Zijn genade; en ik dank u voor uw hulp!”

Onze toekomstvisie

Er is nog een lange weg te gaan; de Chinese Kerk is gigantisch, en de huidige hoeveelheid materialen vervult maar een klein deel van de vraag naar Dereks onderwijs. Onze visie is om miljoenen Chinese gelovigen te voorzien van Dereks onderwijs in geprint, digitaal en audiomateriaal, zodat zij hun geloof kunnen wortelen in Gods Woord. Bid dat God onze inspanningen zal zegenen.

Investeer in mensen - China 2024

Het team van DPM China werkt onophoudelijk om gelovigen toe te rusten met Dereks onderwijs. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2023

Het team van DPM China werkt onophoudelijk om gelovigen te helpen stand te houden in de storm. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2022

Het werk van DPM in China gaat door. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2021

Het werk van DPM in China gaat door. Lees hier de ontwikkelingen en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2020

Lees over het werk van DPM in China en hoe jij kunt helpen.

Lees verder

Investeer in mensen - China 2018

HELP CHRISTENEN IN CHINA OM TE GAAN MET NIEUWE VERVOLGINGBeste vriend, vriendin, Hartelijke groet vanuit ons DPM China Zendingsteam!Allereerst wil ik u namens onze vele werkers in China heel hartelijk...

Lees verder