Cursussen

Derek Prince Ministries Nederland heeft een aantal online cursussen ontwikkeld, die om de beurt van start gaan. Zo hebben we een inmiddels onder andere een cursus over gebed, over leven met de Heilige Geest, over de eindtijd, over Gods plan met Israël en leven door geloof (zie het menu links).
We maken gebruik van delen uit boeken, stukjes video, liederen, gebeden en verschillende soorten vragen (meerkeuze, invul, open, etcetera). Zo bestudeer je een onderwerp op een afwisselende manier, die ervoor zorgt dat je de inhoud beter onthoudt en het onderwijs je leven verandert! We zijn ook voortdurend bezig met het maken van nieuwe cursussen.

We bieden ook onderwijs met begeleiding aan: de ‘Correspondentieschool de Pijlers‘, een Bijbelschool.

Hiernaast vind je alle informatie over alle verschillende cursussen. Doe mee, en ervaar hoe het onderwijs je leven verandert!

Voor cursisten:

Ga hier naar de inlogpagina van de cursussen

Hulp nodig bij de cursus?

Hieronder leggen wij u graag, aan de hand van drie video’s, stap voor stap uit hoe u kunt meedoen aan de cursus.

In het eerste deel leggen wij u uit hoe u zich kunt aanmelden. (klik tijdens het afspelen op het vierkantje rechtsonder om het filmpje groter te bekijken.)

In het tweede deel leggen wij u uit hoe u vervolgens kunt inloggen bij de cursusomgeving. (klik tijdens het afspelen op het vierkantje rechtsonder om het filmpje groter te bekijken.)

In het derde deel krijgt u een rondleiding in de cursusomgeving: (klik tijdens het afspelen op het vierkantje rechtsonder om het filmpje groter te bekijken.)

 

 

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail:
info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email