Cursussen

Derek Prince Ministries Nederland heeft een aantal online cursussen ontwikkeld, die om de beurt van start gaan. Zo hebben we inmiddels o.a. een cursus over gebed, leven met de Heilige Geest, de eindtijd, Gods plan met Israël en leven door geloof.

We maken gebruik van delen uit boeken, stukjes video, liederen, gebeden en verschillende soorten vragen (meerkeuze, invul, open, etc.). Zo bestudeer je een onderwerp op een afwisselende manier, die ervoor zorgt dat je dit levensveranderende onderwijs beter onthoudt en kunt toepassen! We blijven voortdurend bezig met het maken van cursussen over andere belangrijke onderwerpen uit het onderwijs van Derek Prince.

item afbeelding

Elke dag geloven inschrijven mogelijk

Geloven is niet statisch, het is actief, het kan groeien en het is voor elke dag! In deze cursus leer je hoe je de vele aspecten van geloof kunt toepassen...

Bekijk cursus
item afbeelding

Leven in Gods aanwezigheid inschrijven mogelijk

Deze cursus reikt drie sleutels aan die de effectiviteit van je gebedsleven revolutionair kunnen veranderen, en leert wat het betekent om te leven vanuit een houding van aanbidding.

Bekijk cursus
item afbeelding

Beschermd tegen misleiding

Wonderen die zowel binnen én buiten de kerk voorkomen, zijn niet altijd Bijbels maar ook onbijbels. Hoe herkennen we de waarheid en beschermen we ons als kerk tegen misleiding?

Bekijk cursus
item afbeelding

Leven in de Eindtijd

In deze cursus leer je aan de hand van Gods Woord om voorbereid te zijn op wat gaat komen, en God Zijn werk te laten doen in je karakter!

Bekijk cursus
item afbeelding

Leven met de Heilige Geest

Ontdek in deze cursus wie de Heilige Geest is, en hoe Hij jouw persoonlijke Gids kan zijn.

Bekijk cursus
item afbeelding

Leer bidden

Deze cursus neemt je mee in een avontuur om te leren bidden met meer vertrouwen en meer kracht.

Bekijk cursus
item afbeelding

Jij bent waardevol!

Besef jij hoe waardevol je bent? In deze cursus ontdekken we verschillende manieren waarop God ons heeft verteld en nog steeds vertelt hoe waardevol jij en ik voor Hem zijn...

Bekijk cursus
item afbeelding

Man en vader inschrijven mogelijk

Ben je een echtgenoot en/of vader? Laat je toerusten voor die prachtige, uitdagende taak als vertegenwoordiger van God de Vader in je gezin!

Bekijk cursus
item afbeelding

De namen van God

Wil je God beter leren kennen? Doe dan mee aan deze cursus, waarin we door Gods Woord bestuderen wie Hij zelf zegt dat Hij is.

Bekijk cursus
item afbeelding

Beloofd land

In deze cursus legt Derek Prince de Bijbelse profetieën en de actuele geschiedenis van Israël naast elkaar. Wat is Gods plan met Israël, en welke rol speelt de Kerk daarin...

Bekijk cursus

Schriftelijke Bijbelschool

We bieden ook onderwijs aan met persoonlijke begeleiding. Dit is geen online cursus, maar een schriftelijke Bijbelschool die je gewoon thuis kunt doen. Begeleiding verloopt per post.

Klik hier voor meer informatie over deze correspondentieschool.

Hulp nodig bij aanmelden?

Klik op de knop hieronder voor uitleg over het aanmeldproces.

Bekijk hier de instructievideo